E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

ALAKÍTSD ÁT A SZEKRÉNYEK MEGJELENÉSÉT GYÖNYÖRŰ BÚTORGOMBOKKAL

2022.10.24 08:54
ALAKÍTSD ÁT A SZEKRÉNYEK MEGJELENÉSÉT GYÖNYÖRŰ BÚTORGOMBOKKAL

A szekrény fogantyúk és bútorgombok könnyű hozzáférést biztosítanak a bútorok belsejéhez, így a megfelelő, dekoratív tartozékokkal elég gyorsan nyithatjuk és zárhatjuk az ajtókat. Legyen szó étkezőről, nappaliról, konyháról, hálószobáról vagy fürdőszobáról, a bútorok különböző alkatrészekből állnak, mint például bútorgombok, zsanérok és fogantyúk stb.

A bútorgombok és fogantyúk esztétikus megjelenést kölcsönöznek a szekrénynek, és minden típusú dekorhoz illeszkednek. Különféle típusok közül választhatsz, ha a szekrény jó állapotban van. A szekrény megjelenésétől függően rusztikus bútorgombok is hozzáadhatók a megjelenés további javításához. A bútorgombok karbantartásához megfelelő tisztításra van szükség, amely visszaadja a szikrát és a fényt.

A szekrények elavult megjelenése módosítható, mivel a rusztikus bútorgombok kortárs megjelenést kölcsönöznek. Még akkor is, ha hagyományos szekrény kiegészítőkkel rendelkezik, a rusztikus bútorgombok stílust árasztanak, amely gyönyörűen illeszkedik a meglévő designhoz és dekorációhoz. Ha most kezded egy ház építését, különösen ügyelj a fogantyúkra és a bútorgombokra, mert a választási lehetőségek végtelenek. Miért válassz egyet, ha többfélét is használhatsz?

Válaszd ki a leginkább tetsző bútorgombot, és ennek megfelelően tervezd meg a szekrény kialakítását. Bármilyen dizájn kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy megfelelő mennyiséget vásároljunk. A megfelelő döntés érdekében gondolj a szekrényekre, világítótestekre, munkalapokra és az általános dekorációra. Ez mind segít eldönteni a bútorgombok alakját, azaz, hogy ívelt, szögletes vagy hosszúkás típusra essen a választás. Valamint a felület kiválasztása is fontos, például a csiszolt nikkel vagy króm.

A bútorgombok a szekrény díszítőelemének számítanak, így egy kis hiba elavulttá és stílus nélkülivé teheti. A kiválasztás során, ezért is fontos időt szánni a részletekre.