E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ADHATOM LE A RENDELÉSEMET?

Rendelésedet leadhatod a webáruházban kényelmesen a nap 24 órájában. Amennyiben további kérdésed van vagy elakadtál, rendelésedet e-mailben az info@kotkodacs.hu, illetve a +36703987017 telefonszámon fogadjuk hétköznapokkon 9:00-15:00 között.

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ÁFA-T?

Termékeink mellett a végfogyasztói (bruttó) árakat tüntetjük fel minden esetben.

MILYEN BÚTOROKHOZ HASZNÁLHATOD FOGANTYÚINKAT és BÚTORGOMBJAINKAT?

A fogantyúk bálogatásánál az általános bútorlapok méreteit vettük figyelembe. Ez azt jelenti, hogy az általunk biztosított csavarral kb. 16-21 mm-es a bútorlapra tudod őket felszerelni. Tehát ha ennek a méretnek megfelel, bármilyen gyártmányú bútorra fel tudod szerelni a fogantyúkat és gombokat. Akkor sem kell aggódnod, ha ettől eltérő méretű a bútorod. Megfelelő méretű csavarral kombinálva tulajdonképpen bármilyen vastagságú bútorlapra felszerelheted őket.

SEGÍT NEKEM VALAKI FELSZERELNI A FOGANTYÚKAT?

Igyekszünk minél több információt adni a felszereléshez. Az instrukciókat a termékleírásokban találod meg. Az asztalos partnerünk által készített bútorokhoz a termékek felszerelése biztosított.

HONNAN TUDOM, HOGY MEKKORA FURATTÁVOLSÁGÚ FOGANTYÚT VÁLASSZAK?

A furattávolságra vonatkozó információkat feltüntetjük a termékleírásokban, illetve termékeink neve is utal erre. (Ez az egyik furat közepétől a másik furat közepéig mért távolság.) A furattávolsággal kapcsoaltos tudnivalókról bővebben itt olvashatsz.

EGYEDI BÚTORGOMBOT SZERETNÉK, KÉSZÍTETEK ILYET IS?

Minden ötletre és megkeresésre nyitottak vagyunk, ezért ha van konkrét elképzelésed, szívesen segítünk a megvalósításban! Termékkínálatunkban most is találhatsz olyan egyedi termékeket, amik kifejezetten rendelésre, elképzelésed alapján készülnek. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyedi gyártásnak magasabb lesz az idő-és költségigénye is.

RENDELÉSNÉL MEGVÁLTOZTATHATOM A SZÁLLÍTÁSI CÍMET?

Amennyiben nem kaptál még értesítést arról, hogy feladtuk a csomagod, igen. A csomag feladása után (erről értesítőt küldünk) már nincs lehetőség a szállítási cím módosítására.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Rendelésed értékét előre utalással, vagy Barionnal fizetheted ki.

Az utaláshoz szükséges adatokat az automatikus visszaigazoló levélben, valamint rendelésed összekészítését követően is elküldjük neked e-mailben.

VAN LEHETŐSÉG SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE?

Alapvetően webshopként működünk, személyes átvételre kivételes esetben, illetve workshopjaink alkalmával van lehetőség.

HOVA KÉRHETEM A CSOMAGOT?

Magyarország területén vállalunk kiszállítást.

HOGYAN TUDOM TÖRÖLNI A RENDELÉSEMET?

Rendelésedet minden esetben írásban, az info@kotkodacs.hu e-mail címre küldött levélben teheted meg.

MIKOR KAPOM MEG A CSOMAGOT?

A rendelés feldolgozásáról, illetve a csomagod feladásáról is küldünk értesítőt. Raktáron lévő termékeinket igyekszünk 24 órán belül postázni.

TOVÁBBI KÉRDÉSEM VAN. KIHEZ FORDULHATOK?

Bármilyen kérdésed van, írj nekünk az info@kotkodacs.hu e-mail címre, vagy keress minket a +36703987017 telefonszámon.

SZERETNÉK A FOGANTYÚK ÜZLETI PARTNERE LENNI, MI A TEENDŐM?

Minden ilyen megkeresést örömmel veszünk! Ebben az esetben arra kérünk, írj nekünk az info@kotkodacs.hu e-mail címre. Igyekszünk minél hamarabb felvenni veled a kapcsolatot.