E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

FA

Fa bútorgombok: egy természetes kiegészítő

A lakberendezés művészet. Te is szeretnéd otthonossá, meghitté varázsolni szobáidat, de még nem találtad meg azt a kiegészítőt ami természetes módon dobja fel bútoraidat? Válogass kedvedre fa alapanyagú bútorgomjaink között, fesd le őket, vagy használd natúr állapotban. Egy biztos: bármelyik otthonnak díszei lehetnek!


23termék
 

A fa az egyik legtermészetesebb alapanyag. Szívesen használjuk otthonainkban, hiszen melegséget áraszt és sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Termékkínálatunk kialakításánál fontos szempont volt, hogy válogassuk össze bútorgomjainkat és fogantyúinkat, hogy azok sokáig szolgálják gazdáikat és esztétikus megjelenést nyújtsanak. A tartós használathoz hozzá tartozik az is, hogy funkcionálisan ellásák feladatukat és a lehető legpraktikusabb kialakítást tegyék lehetővé.

Fából készült bútorgombjaink egyik nagy előnye, hogy kezeletlen fából készültek (eltekintve néhány kivételtől), így kiváló alapanyagot biztosítanak DIY munkáidhoz és remek társak lehetnek egy bútorfelújítás során. Kedved szerint színre festheted őket vagy lakkozhatod (a felületkezelés a tartósságuk növelését szolgálja), azonban ha neked a csupasz fa a favoritod, hagyd meg őket természetes állapotukban.

Egyaránt használhatóak vintage vagy modern stílusú bútorokhoz is. Időtálló darabok, melyek színt és természetességet visznek az otthonodba.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
590 Ft - 1 890 Ft
Szín