E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

ELEGANT

Az Elegant termékcsaládban azokat a bútorfogantyúk a találod meg melyeket a kifejezetten letisztult és elegáns stílusú bútorokhoz ajánlunk. Ahogy erre a termékcsalád neve is utal, elegáns designhoz ajánljuk ezeket a fogantyúkat. Három féle színben és számos méretben elérhetőek. Legnépszerűbbek az ezüst és a fekete színű fogantyúk, de termék kínálatunkban megtalálhatod a különleges arany színű kiegészítőket is.

Termékleírásainkban elérhetsz minden fontos adatot, ami a tervezéshez szükséges. Így a különböző fogantyúkra vonatkozó furattávolságot, valamint azok átmérőjét és teljes hosszát is. Kérünk minden esetben ellenőrizd a termék leírása alapján, hogy a számodra megfelelő fogantyút helyezted a kosárba.

 

Mivel ez az egyik legnépszerűbb termékcsalád webáruházunk kínálatában, így a készletek is gyorsan változnak. A webáruházban feltüntetett darabszám mindig az aktuális raktárkészletünket jelenti. Amennyiben több darabra lenne szükséged vagy esetleg más méretre, mint amiről információt találtál, jelezd ügyfélszolgálatunknak.

 

Készleteinket folyamatosan töltjük, illetve ha egyedi igény merül fel, igyekszünk beszerezni a hiányzó termékeket. Munkatársainknál bátran érdeklődj, ha nem találtad meg azt amit keresel, mert sok esetben a termékek előrendelésére is van lehetőség.