E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Fogantyú

Fogantyúk

A bútorfogantyúk olyan apró kiegészítők, amikkel egyszerűen változtathatod meg az otthonod hangulatát. Kísérletezz a konyhában, nappaliban vagy akár a fürdőszobában, kis befektetéssel egészen új hangulatokat alakíthatsz ki. Rengeteg szín, anyag, forma és stílus létezik, egyedül rajtad áll mit választasz, mi passzol leginkább otthonodhoz. Fedezd fel FoganTyúkjainkat!

 

Miért lesz más az otthonod fogantyúink segítségével?

Tedd egyedivé megunt bútoraidat a FoganTyúk termékeivel. Egészítsd ki konyhaszekrényedet és varázsold újjá őket ajtófogantyúinkkal. Nem szükséges több százezer forintos költségbe verni magadat, egyszerűen és nagyszerűen dobhatod fel azokat a bútorokat, amik évek óta jól funkcionálnak lakásodban, de már rájuk fél egy kis ráncfelvarrás. Számunkra fontos, hogy meglévő, hasznos, funkcionálisan megfelelő tárgyainkat minél tovább tudjuk használni és erre szeretnénk ösztönözni téged is. Első utad ne valamelyik bútoráruház lánchoz vezessen, nézz körül friss szemmel lakásodban és lásd meg a meglévő bútorokban rejlő lehetőséget. Meg fogsz lepődni, mennyi széppé tehető, tovább használható tárgy vesz körül téged. Lehet a célod egy modern, minimalista, klasszikus, vintage vagy rusztikus stílus kialakítása, nálunk számos fogantyút találsz, amiket szabadon kombinálhatsz a hozzá illő bútorgombokkal. Fogantyúink felszerelése nem igényel különösebb kézügyességet, vagy szerszámkészletet, így bátran belevághatsz az új enteriőr kialakításába, garantált sikerélmény lesz a jutalmad! Ráadásul nem kell fenekestül felforgatni a lakást és hetekig, hónapokig pakolni és takarítani a beavatkozás után, hiszen ezt a felújítást te magad viheted véghez, rekordidő alatt.

A szabványméretű furattávolságok segítenek a gyors szerelésben.

Termékpalettánk összeállításánál nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a több ponton rögzítendő fogantyúk, mind szabványméretű furattávolságokkal legyenek ellátva. Ez sokban megkönnyíti a felszerelési munkákat, hiszen, ha konyhádban mindössze elegánsabb hatást szeretnél elérni és pl.: a fehér bútorlaphoz egy letisztult, fekete fogantyút választanál, egyszerűen csak leszereled a meglévő fiók- vagy szekrény fogantyút és a meglévő furatokat használva pillanatok alatt telepítheted új szerzeményedet. A Magyarországon kedvelt méretek általában a 128mm furattávolsággal szerelhető fogantyúk, de kínálatunkban megtalálható az elegáns hatást kölcsönző 192mm furattávolsággal ellátott, illetve a kisebb méreteket is (64mm, 96mm).


Engedd szárnyalni fantáziádat és nézz körül a webshopunkban található termékek között. Úgy érzed, hogy szükséged van némi inspirációra? Termékeink leírásához számos fotóillusztrációt mellékelünk, melyekből ihletet meríthetsz a nagy feladathoz.