E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

VINTAGE

Mi tartozik a vintage stílusú kiegészítők közé?

A vintidzs mindenkinek egy kicsit mást jelent. Ezért folyamatosan változik, formálódik, ugyanakkor tiszteli a régit és új értelmet ad azoknak a tárgyaknak. Van benne valami elragadó és nosztalgikus, megőrzi a kopott emlékeinket, ugyanakkor modern stílusjegyekkel ruházza fel azokat. A vintage stílus nagy divat lett az utóbbi időszakban, de ahhoz hogy valóban ezt a hatást érd el érdemes a stílusjegyeket szem előtt tartani. Válogass a FoganTyúk vintage bútorgombjai között.


8termék 18

Mit vásároljak a tökéletes vintage hangulatért?

Nem a bolhapiacon beszerzett trófeákkal kell tele zsúfolnod a lakást de, kincsekre vadászni természetesen kötelező. Főként a bútorokra, ugyanis lakberendezési üzletekben ezeket már nem igazán érjük el, ellenben a kiegészítőkkel, amik közül sokféléből válogathatunk. Ezért fontos, hogy meghatározzuk saját magunk számára, hogy mi lesz az a koncepció, ami mentén kialakítjuk a vintage hangulatot.

A konyha az egyik olyan helyiség, ahol leginkább ki tud teljesedni ez a stílus. Itt elférnek akár az örökségből megmaradt konyhaszekrények, tálalószekrények, sok olyan használati eszközünk van a konyhában, amit akár évtizedeken át is használunk.

Aki a tökéletes vintázs hangulatra törekszik, az egyaránt kell, hogy figyeljen a színekre és a felhasznált anyagokra. Dominálnak a természetes anyagok, ugyanakkor a modernitásnak is meg kell jelennie. Pasztell színeket használjunk főként, illetve a fehéret, a különböző bézs árnyalatokat, illetve a halvány kék, zöld, lila színeket is bátran használhatjuk.

Sok apró kiegészítőt elérünk webáruházakban is, például ha a nagymama szekrényét újra használatba helyeznéd, de egy kisebb felújításba mégiscsak bele fognál, a fogantyúk lecserélésével ezt pillanatok alatt megteheted. Nézz körül webshopunkban és vadászd le a legapróbb kincseket.

 

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
440 Ft - 990 Ft
Szín