E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Bútorgomb

Bútorgomb 

A bútorfogantyúk és -gombok olyan apróságok, amikkel egyszerűen feldobhatod otthonodat. Kísérletezz bátran és próbáld ki a lakás különböző helyiségeiben: konyhában, nappaliban vagy akár a fürdőszobában. Meglátod, kis befektetéssel egészen új hatást érhetsz el. Van egy kis lakberendező vénád? Szívesen próbálgatod a különböző stílusokat, de azért nem akarod 3 havonta átrendezni az egész lakást? Többféle színből, anyagból, formából és stílusból választhatsz webshopunkban. Termékeinket úgy csoportosítottuk, hogy lakberendezési célodnak legmegfelelőbben tudj anyagot választani pl.: fa bútorgombjaink, vagy kerámia bútorgombjaink között is találhatsz megfelelőt. 

 

Bútorgomb alapanyagok széles választéka vár.

Minden forgalmazott termékünknél alapvető elvárás a megfelelő minőség és a tartós használatra való kiképzés. Épp ezért választunk olyan alapanyagból készült bútorgombokat, mint például a fa, amely természetes, dekoratív és örökérvényű, ha lakberendezésről van szó. Termék kínálatunkban megjelennek a különböző méretű és formájú kerámiából készült bútorgombok is. Legyen szó akár a gyerekszobáról, akár egy elegáns enteriőrt szeretnél kialakítani, a kerámiából készült bútorgombok színben és formában is sok lehetőséget rejtenek számodra. A tartósság szempontjából legkedveltebb termékeink a fémből készült bútorgombok. Ezek kifejezetten mindennapi, többszöri alkalommal való használatra lettek tervezve. Mivel jól bírják az igénybevételt használhatod őket a konyha szekrények bútorgombjaiként, hiszen itt napjában többször is bizonyíthatnak. Fedezd fel FoganTyúkjainkat!

Miért teszik különlegessé otthonod a FoganTyúk bútorgombjai?

Termékeinkkel egyszerűen és kis befektetéssel varázsolhatod újjá régóta használt bútoraid. Újítsd meg a nappalit, a hálószobát vagy akár a fürdőszobát bútorgombjainkkal. Vásárlóinkat szeretnénk arra ösztönözni, hogy minél tovább használják a jó állapotban lévő bútoraikat, de ennek nem kell a szépség és esztétikum kárára menni. Lehet bármilyen stílusú bútorod, termékeink között megannyi bútorgombot találsz, amiket szabadon kombinálhatsz a hozzá illő fogantyúkkal

 

Engedd szabadon fantáziádat és válogass termékeink közül, amennyiben szükséged van egy kis inspirációra termékleírásaink között számos fotóillusztrációt találsz, melyekből ihletet meríthetsz. Kövesd Pinterest oldalunkat további inspirációért, illetve itt találkozhatsz legújabb bútorgomb és fogantyú felhasználási projektjeinkkel.