E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A feketeszínű vintage fogantyúk az otthonok kialakításában egyre népszerűbbek, és nem véletlenül. Az egyedi stílusuk és időtlen eleganciájuk olyan érzést kelt, mintha egy múltbeli időbe csöppentünk volna. Ebben a bejegyzésben felfedezzük, hogy milyen enteriőrbe illenek a legjobban ezek a csodálatos kiegészítők, és melyik helyiségekben érdemes bevetni őket.

 

Az otthonok kialakítása során a részletekben rejlik az igazi szépség. A lakberendezési világ folyamatosan változik és fejlődik, azonban egy időtlen és elegáns stílus mindig előtérbe kerül: a vintage. A vintage stílus nem csupán a bútorokra és az enteriőrre terjed ki, hanem az apró részletekre is odafigyel, mint például a fogantyúk és bútorgombok. Ezek az apró kiegészítők nem csupán funkciójuk miatt fontosak, hanem egyedi karaktert is kölcsönöznek a bútoroknak és az egész térnek.

Az új év mindig új kihívásokat és lehetőségeket hoz a lakberendezés terén. Az 2024-es év nem kivétel, és számos izgalmas trenddel szolgál, amelyek megújítják és inspirálják a lakótereket. Vizsgáljuk meg, milyen irányzatokat várhatunk, és hogyan választhatjuk ki a megfelelő bútorgombokat és fogantyúkat az év legfontosabb stílusjegyeihez.

2024-ben a lakberendezés és bútortrendek terén számos izgalmas fejlemény várható, amelyek friss lendületet és újításokat hoznak a belső terekbe. Az év stílusai olyan egyedi kombinációkat mutatnak majd be, amelyek kifinomultságot és funkcionalitást ötvöznek. A bútorok és kiegészítők terén a részletek kiemelt szerepet kapnak, így a bútorgombok és fogantyúk is fontos részét képezik a tervezési folyamatnak.

A karácsony az év egyik legvarázslatosabb időszaka, de sajnos minden évben eljön az a pillanat, amikor le kell szedni a díszeket és a fényfüzéreket, és véget ér az ünnepi hangulat. Azonban nem kell búslakodnunk, mert vannak olyan lakberendezési trükkök, amelyek segítségével megőrizhetjük az otthonos és szeretetteli hangulatot egész évben.

Az ünnepek közeledtével egyre többen érezzük azt a különleges, meghitt hangulatot, ami a karácsonyhoz kapcsolódik. Az ünnepek során otthonunk különösen fontos helyszín, ahol a család és barátok összegyűlnek, és megosztják az ünnepi örömöket. A lakberendezési megoldások nagy szerepet játszanak az ünnepi hangulat megteremtésében. Íme, néhány ötlet, hogyan öltöztethetjük fel az otthonunkat a karácsonyi ünnepekre.

 

 

Az Advent időszaka nemcsak a karácsonyra való készülődés ideje, hanem egy olyan alkalmat is kínál, amikor otthonunkat ünnepi hangulatba öltöztethetjük. Sokan az ünnepi dekorációban a hagyományos elemekre koncentrálnak, mint a karácsonyfa vagy a koszorúk, de néha érdemes apróbb részletekbe is belevinni az ünnep szellemét. A bútorgombok például kiválóan alkalmasak arra, hogy eleganciát és stílust adjanak az Adventi dekorációnknak.

 

 

Az Advent időszaka az év egyik legvarázslatosabb és legvártabb időszaka. A hűvös időjárás, a díszített fák, és a készülődés az ünnepre mind hozzájárulnak ahhoz az egyedi, meghitt hangulathoz, ami ebben az időszakban átjárja otthonunkat. De hogyan teremthetjük meg az adventi hangulatot a lakásban? Az apró kiegészítők, például a bútorgombok, kulcsfontosságú szerepet játszhatnak ebben.

 

 

Az otthon kényelmes, egyedi és kifejező hely kell, hogy legyen. Azonban gyakran a nagyobb berendezési tárgyak mellett elfelejtjük, milyen hatással lehetnek a kisebb részletek az összképre. A bútorgombok és fogantyúk kiváló példák erre. Ezek a kis, ám annál fontosabb kiegészítők hihetetlen hatással lehetnek otthonunk stílusára és hangulatára. Hogyan változtathatjuk meg egy kis bútorelem segítségével otthonunk teljes atmoszféráját?

 

Karácsonykor a konyha egyik legfontosabb helyszíne az ünnepi előkészületeknek. A finom illatok, a forró italok és a meleg, családi hangulat mind hozzátartozik a karácsonyi konyhai élményhez. Szerencsére nem kell drasztikus változtatásokat végrehajtanod a konyhádban ahhoz, hogy karácsonyi hangulatot teremts. Néhány kis kiegészítő, például a bútorfogantyúk, csodákat tehetnek. Ebben a cikkben megosztok néhány ötletet, hogyan varázsolhatsz karácsonyi hangulatot a konyhádban kis változtatásokkal.

 

Az otthoni dekoráció és bútorválasztás során számtalan döntést kell meghoznunk, és egyik ilyen döntés a fogantyúk színe is lehet. Ebben a cikkben a fekete színű fogantyúk szépségéről és sokoldalúságáról fogunk beszélni, valamint arról, hogy milyen bútorokhoz és stílusokhoz érdemes ezt a színt választani.

 

Az elegancia és stílus a lakás díszítésének alapköve, és az apró részletek nagy szerepet játszanak ebben a folyamatban. Az egyik ilyen apró, ámde rendkívül fontos kiegészítő a bútor fogantyú. Ebben a cikkben részletesen kifejtjük, hogyan csempészhetünk eleganciát a lakásba az arany színű fogantyúkkal.

 

A konyhabútor fogantyúk számos konyhai tervezési elem fontos részei, amelyek nemcsak a praktikumot szolgálják, hanem a konyha stílusát és hangulatát is meghatározzák. Azonban sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni ezeknek a kis részleteknek a jelentőségét. Az igazság az, hogy a fogantyúk, és különösen a színek, hihetetlenül fontos szerepet játszanak a konyha kialakításában. Ebben a cikkben részletesen elemezzük a konyhabútor fogantyúk színeinek használatát, és bemutatjuk, hogy hogyan lehet a megfelelő színeket kiválasztani a konyha tervezéséhez.

 

 

A bútorok kiegészítői sokszor elhanyagolt, mégis rendkívül fontos részei otthonunk berendezésének. A bútorgombok és fogantyúk nemcsak funkcionális szereppel bírnak, hanem stílusos részei lehetnek bútorainknak. A vintage fogantyúk ebben a tekintetben igazi csemegék, amelyek időtlen eleganciát és stílust hoznak az otthonunkba. Ebben a cikkben bemutatjuk a vintage fogantyúk, színek és stílusok terén rejlő lehetőségeit.

 

 

 

Az enteriőr design egy olyan művészeti megközelítés, amelyben az apró részletek is hatalmas különbséget tehetnek. A vintage bútorfogantyúk, ezek a kis, de stílusos kiegészítők, amelyek régi bútorok és modern berendezések szerves részeivé válhatnak, ékes példái ennek. Ebben a cikkben felfedezzük, milyen enteriőrbe illenek ezek a kiegészítők, és milyen színeket érdemes választani hozzájuk.

A lakberendezés során a legkisebb részletek is meghatározóak lehetnek a végeredmény szempontjából, és az egyik ilyen apróság, amit gyakran alábecsülünk, a bútorgombok. A kerámia bútorgombok olyan kiegészítők, amelyek stílusban és funkcionalitásban is emelhetik otthonunkat. Ebben a cikkben mélyebben fogunk megismerkedni a kerámia bútorgombok világával, kiderítjük, milyen előnyei vannak ezek használatának, mely lakberendezési stílusokhoz illenek leginkább, és megtanuljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorgomb színt.

Amikor otthonunk berendezését tervezzük vagy felújítást tartunk, gyakran olyan részleteket is figyelembe kell vennünk, amelyekről kezdetben talán nem is gondolnánk, hogy mennyire fontosak lehetnek. Az egyik ilyen részlet, amelyre érdemes odafigyelni, a bútor fogantyú. Ezek a kis darabok sokkal nagyobb szerepet játszanak a lakberendezésben és a használhatóságban, mint elsőre gondolnánk. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a bútor fogantyúk esztétikai jelentőségét, és kifejtjük, miért fontos figyelembe venni a praktikus szempontokat is a fogantyú választásnál.

A vintage stílus igazi örökzöld, ami az idők során folyamatosan visszatér a lakberendezésbe. A konyha pedig az otthon szíve, ahol nemcsak főzünk és étkezünk, de a családunkkal és barátainkkal is időt töltünk. Mi lenne jobb, mint a vintage bútorok és kiegészítők varázslatos világát behozni ebbe az élettérbe? Az egyik legizgalmasabb módja ennek, hogy a konyhai bútorokra és szekrényekre vintage stílusú fogantyúkat szerelünk. Ebben a cikkben felfedezzük a vintage stílus legfőbb jellemzőit, megvizsgáljuk, hogyan valósítható meg a konyhában, és hogyan járulnak hozzá ehhez a fogantyúk.

Az egyik legfontosabb dolog, amit egy lakberendezési projekt során figyelembe kell vennünk, az az apró részletek gondos kiválasztása. Az ilyen részletek közé tartozik a bútorok és ajtók fogantyúi is. Az egyik gyakran felmerülő kérdés, amivel szembesülünk, az az, hogy milyen színű fogantyút válasszunk: aranyat vagy feketét? Ebben a cikkben áttekintjük mindkét lehetőséget, és megvizsgáljuk, milyen lakberendezési stílusokhoz illenek ezekhez leginkább.

Amikor elkezdünk megtervezni egy olyan funkcionális teret, mint az előszoba, fontos, hogy praktikus és a teret a lehető legmesszebbmenőkig kihasználó bútorokat válogassunk össze. A pakolhatóság és a térkihasználás mellett, azonban az esztétikai szempontokat is érdemes figyelembe venni. A megfelelő fogantyúk és bútorgombok, pedig biztosan segítségedre lesznek a tökéletes "hazaváró" hangulat megteremtésében.

A konyhabútorok tervezése során a fogantyú kiválasztása számos tényezőtől függ. Egy rosszul kiválasztott fogantyú nem csak a bútorok kinézetét, hanem a funkcionalitását is befolyásolja. A következőkben megvizsgáljuk, hogy hogyan választhatunk megfelelő fogantyút a konyhába.

A kerámia bútorgombok egyre népszerűbbek a modern otthonokban és lakberendezésekben. Ezek a gombok elegáns megjelenésükkel, tartósságukkal és funkcionális előnyeikkel képesek feldobni a konyhát, a fürdőszobát vagy akár a nappalit is. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatjuk ki a kerámia bútorgombok előnyeit a lakberendezésben.

Az arany és fekete színű bútor fogantyúk az utóbbi időben népszerűvé váltak a lakberendezési világban. Egyre többen választják ezeket a fogantyúkat az otthonuk berendezésekor, mert elegáns és modern hatást keltenek. De vajon miért olyan különlegesek ezek a színek, és milyen hatást keltenek az otthonban?

A vintage bútorok és a hozzájuk tartozó fogantyúk mindig is nagyon népszerűek voltak az enteriőr tervezők és a bútorkedvelők körében. Az idősebb darabokban megtalálható minőségi anyagok, kidolgozás és stílus egyszerűen elkápráztató.

A konyha az otthonunk egyik legfontosabb része, hiszen itt készítjük el az ételeinket, és gyakran egyben a család központja is. Azonban a konyhai bútorok tervezésekor sokszor az apróbb részletekre kevés figyelmet fordítunk, pedig ezek is fontos szerepet játszanak az összhatásban. Az egyik ilyen apróbb részlet a bútor fogantyúja, ami nem csak esztétikailag, hanem használati szempontból is nagyon fontos. De hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő fogantyút? 

A fürdőszoba az otthonunk olyan része, ahol a funkció és az esztétika találkozik. A fürdőszobai bútorok kiválasztása és megfelelő kiegészítők, például a fogantyúk választása azonban gyakran háttérbe szorul az egyéb design- és praktikai szempontok miatt. Pedig a fogantyúk kiválasztása nem csak a megjelenést befolyásolja, hanem kulcsfontosságú szerepe van a bútorok funkcionalitásában és védelmében is, különösen a nedves fürdőszobai környezetben.

A lakberendezés során a részletekre való figyelem kiemelkedő fontossággal bír. Az egyik olyan apró, ám mégis jelentős részlet, amely gyakran figyelmen kívül marad, a bútorgombok. Ezek a kis tartók és fogantyúk nemcsak a praktikum, hanem a stílus és a dizájn szempontjából is fontosak lehetnek. Ebben a cikkben áttekintjük a különböző típusú bútorgombokat, azok előnyeit, valamint a különböző lakberendezési stílusokhoz milyen anyagból készült bútorgombot érdemes választani. Emellett megosztunk néhány tanácsot arról, hogyan lehet döntést hozni az alapanyagok közötti választás során.

A bútorok külsejének megjelenése nagyban függ az apró részletektől, mint például a fogantyúktól. A bútorfogantyúk lehetnek egyszerűek és letisztultak, vagy éppen díszítettek és látványosak. Azonban a legtöbb lakberendezési stílusban, az egyik legnépszerűbb fogantyú szín a fekete. A fekete bútorfogantyúk nem csak szépek, de számos felhasználási lehetőségük is van, amelyeket érdemes megismerni.

Az arany színű bútorfogantyúk és gombok a lakberendezés egyre népszerűbb elemeivé válnak. A különböző lakberendezési stílusokban használt arany színű kiegészítők kifinomultságot, eleganciát és stílust kölcsönöznek a belső térnek. Ez a blogbejegyzés bemutatja az arany színű bútorfogantyúk és gombok hatását a különböző lakberendezési stílusokban, valamint arról is szólni fog, milyen hangulatokhoz és helyiségekbe illenek leginkább. Emellett megvizsgáljuk, mennyire népszerűek az arany színű árnyalatok a 2023-as évben.

A konyhai dizájn kialakítása során számos döntést kell meghoznunk, amelyek befolyásolják az összképet és a hangulatot. Az egyik ilyen fontos tényező a fogantyúk és bútorgombok színe. A fekete fogantyúk és bútorgombok egyre népszerűbbé válnak a konyhai kialakításban, és számos előnnyel járnak. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, milyen színekhez érdemes fekete fogantyút vagy bútorgombot választani, hogyan lehet alkalmazni a kontrasztokat a színek megválasztása során, valamint milyen hatást érhetünk el a fekete színű fogantyúkkal.

A lakberendezés során a részletekre való odafigyelés rendkívül fontos. A kiegészítők, mint például a bútorfogantyúk és gombok, jelentős hatással lehetnek a belső tér stílusára és hangulatára. Az ilyen apró részletek kiválasztása lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabjuk otthonunkat és a kívánt hatást érjük el. Ebben a cikkben a fekete színű bútorfogantyúk designban betöltött szerepét vizsgáljuk meg, és felfedezzük, milyen lakberendezési stílusokhoz illik leginkább, valamint milyen hatást érhetünk el velük.

A bútorfogantyúk egy olyan kis részletnek tűnhetnek, amely könnyen figyelmen kívül hagyható a lakberendezési projektek során. Azonban a megfelelő fogantyúk kiválasztása sokkal többet jelent, mint csak praktikus funkciót betölteni. A bútorfogantyúk stílusa, anyaga, mérete és kényelme mind meghatározza a bútorok megjelenését és a használatukkal járó élményt. Ebben a cikkben a bútorfogantyúk különböző szempontjait fogjuk megvizsgálni, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes fogantyúkat a lakásodhoz.

Az arany színű bútorfogantyúk a belsőépítészet egyik legnépszerűbb trendjévé váltak az utóbbi években. Az arany szín ugyanis elegáns és modern megjelenést kölcsönöz bármilyen bútornak, így könnyen megteremtheti az otthonodban az igazi luxus hangulatot. Ha te is azon gondolkodsz, hogy le cseréld a bútorfogantyúid, és az arany szín mellett teszed le a voksod, akkor olvass tovább, és ismerd meg az arany színű bútorfogantyúk előnyeit!

A bútorgombok és fogantyúk a lakberendezési tervezés alapvető elemei, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen és kényelmesen használjuk bútorainkat. Azonban a design területén is fontos szerepet játszanak, mivel segítenek egyedivé és kifejezővé tenni otthonunkat. A bútorgomb és fogantyú trendek az évek során változnak, és érdemes nyomon követni, hogy milyen újítások vannak ezen a területen.

A konyhai fogantyúk nem csak hasznosak, de dekoratívak is lehetnek, és segítenek kifejezni a konyha stílusát. Ezenkívül, az egyik legfontosabb szerepük az, hogy könnyebbé tegyék a bútorok használatát és mozgatását. Ha azonban nem vagy biztos abban, hogy milyen típusú fogantyúkat válassz a konyhádba, akkor itt van néhány fontos szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni.

A vintage bútor fogantyúk nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy egyedivé tegyük a konyhánkat. Az ilyen típusú fogantyúk különleges stílust és karaktert kölcsönöznek a helyiségnek, emellett pedig remekül illenek a vintage stílushoz. Azonban nem csak a stílus miatt érdemes elgondolkozni a vintage fogantyúk használatán, hiszen számos praktikus előnyük is van.

Az elmúlt években egyre növekvő népszerűségnek örvendenek a vintage bútorgombok és fogantyúk, amelyek egyedülálló stílusuk és időtlen megjelenésük miatt vonzóak a lakberendezés szerelmeseinek.

A bútor fogantyúk gyakran alábecsült részei a konyha berendezésének, pedig az általuk kínált funkció és esztétikai vonzerő jelentőséggel bír. A megfelelő fogantyúk kiválasztása segíthet abban, hogy a konyhád sokkal könnyebben használható legyen, és egyúttal abban is, hogy a stílusa összhangban legyen az otthonoddal.

A konyhabútorok tervezésekor egy olyan részlet, mint a fogantyúk kiválasztása, sokszor nem kap megfelelő figyelmet. Pedig a megfelelő fogantyúk nem csak esztétikai szempontból fontosak, hanem az egész konyha használhatóságát is befolyásolhatják. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy mik a fontos szempontok a bútor fogantyúk kiválasztásakor, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb darabokat a konyhába.

Sokan ódzkodnak a sötét színek használatától a lakásban. Azonban ez is egy olyan enteriőrrel kapcsolatos dolog, amit lehet jól csinálni (és nyilván túlzásba esni is). Alkalmazd a sötét árnyalatokat a konyhabútoron tudatosan, és a lenyűgöző hatás garantált lesz.

Amikor először úgy döntesz, hogy feketére fested vagy cseréled a konyhaszekrényt, rá fogsz jönni, hogy több döntést kell meghozni, mint a szín kiválasztása. Számos különböző stílusú szekrény közül választhatsz, így ki kell találni, hogy melyik típus felel meg a legjobban a konyhád elrendezésének és belső kialakításának, esztétikájának. Lehetőséged lesz arra is, hogy vegyítsd és párosítsd a fogantyúkat és bútorgombokat, a festékszíneket, a falszínét és így tovább.

Az tavasz rengeteg izgalmas, új konyhai dizájnt hoz a színre. A meleg színektől a nagy helyiségekig, áttekintjük a legfrissebb konyhaszekrény-trendeket, amelyek 2023-ban feltűnést keltenek.

Amikor kiválasztottad a szekrényajtó stílusát, és eldöntötted a kivitelt és a színeket, akkor talán azt hiszed, hogy most hátradőlhetsz, pihenhetsz és… de várj csak! Még ne tedd fel a lábad. Még mindig meg kell hozni néhány nagyon fontos döntést a szekrény kiegészítőivel kapcsolatban – a bútorgombokkal és a fogantyúkkal kapcsolatban, amelyek az utolsó simítást jelentik a konyhai átalakítási projekteken.

Miközben a mindenütt jelenlévő rúdhúzó fogantyúk különböző változatai megjelentek az idei konyhai trendekben is, a szekrény fogantyúk egyik típusa is nagyobb lendületet kapott: a csésze fogantyúk.

Mik a konyhai kiegészítő trendek 2023-ban? A szekrényfogantyúktól és bútorgomboktól a mosogatókig és a csaptelepekig minden évnek megvannak a kötelező elemei. Az  ötletek és kiegészítők tárháza szinte végtelen, ezért érdemes tájékozódni az aktuális ajánlásákról, trend színekről és stílusirányzatokról.

Nehéz lehet megtalálni a konyhaszekrény ideális fogantyúit és bútorgomjait, de egy egyszerű tervezési folyamat sokkal könnyebbé teheti a folyamatot. Valószínűleg számos fiókod és szekrényajtód lesz, amelyekhez bútorgombokra és fogantyúkra lesz szükség.

A konyha talán a ház legfontosabb helyisége, az otthon fókuszpontja. A funkcionalitás és az étkezésekhez szükséges közösségi terek nélkülözhetetlenek, így a konyhának olyan helyiségnek kell lennie, amelyben jól érzi magát az ember, miközben büszke lehet a kialakítására.

Számos termék található a piacon a konyhaszekrényekhez való kiegészítőkből, a szekrényajtó- és fiókhúzó fogantyúktól a bútorgombokig.

 

A választás ijesztő lehet, a lehetőségek pedig végtelenek. Ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb fogantyútípusokat a konyhai szekrényajtókhez és fiókokhoz, hogy ihletet gyűjthess általunk. 

Bármely bútor- vagy lakásfelújítási projekt izgalmas lehetőség, hogy kipróbáljunk valami újat és igazán egyedit. Ahhoz, hogy a kívánt hatást érjük el és lássuk a teljes tervezési folyamatot, érdemes beleásni magunkat az aktuális trendekbe. Hiszen tudhatjuk, hogy a kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét.

Az új konyhaszekrény fogantyúinak kiválasztása kihívást jelenthet, még inkább, ha a piacon a stílusok, a felületek és a színek széles választéka található.

Bútorgombok, fiókhúzók, hosszú fogantyúk, modern dizájnok, hagyományos dizájnok és még sok minden más között keresgélhetsz, kezdve az inspirációval a konyhaszekrény fogantyú-ötleteinek megtalálásával.

A konyhában uralkodó színek és árnyalatok kiválasztása talán nem is olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Az olyan apró kiegészítők, mint a bútorgombok és a fogantyúk megválasztása, alapvetően befolyásolhatják a helyiség hangulatát.

A minimalizmus egy belsőépítészeti irányzat, amely az elmúlt években felkavarta a belsőépítészet világát. A fogantyú kialakítás a minimalista konyhai forma elegáns jellemzője, gyakran megtalálható az új kialakítású konyhákban.

Egyesek számára az "arany" ötlete a belsőépítészetben ragacsos, rikító, túlzott megjelenést varázsolhat. Azonban ez valójában egy puha, hívogató és visszafogott szín is lehet. Ha a arany színű szekrény fogantyúkról van szó, úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legszebb megoldás lehet.

A szekrény fogantyúinak érdekessége az, hogy meglehetősen könnyen cserélhetőek, és csak egy kis befektetéssel, valóban átalakíthatod konyhád vagy fürdőd teljes megjelenését.

 

A fogantyúk esetében a választék végtelen szín-, stílus- és árak tekintetében. Természetesen nagyszerű, ha vannak választási lehetőségek, de valljuk be, időnként mindannyian túlterheltekké válunk a bőség zavarában.

Szereted a fehér, csiszolt arany FOGANTYÚVAL ellátott konyhai szekrényeket, amelyeket a Pinteresten és az Instagramon látsz… de azon tűnődsz, hogy „túl divatosak az arany fogantyús szekrények?”

Valóban ezt a megjelenést szeretnéd megismételni a saját otthonodban, de egy részed attól tart, hogy drága hibát követsz el, amelyet később nem tudsz könnyen megváltoztatni?

A bejegyzés végére készen állsz arra, hogy döntést hozz aszerint, hogy mit szeretnél (azaz arany színű fogantyút vagy sem), anélkül, hogy a megbánástól kellene tartanod.

Legyen szó arany konyhai fogantyúkról, arany világításról vagy arany dekorációról, a 2022-es konyhák továbbra is tele vannak meleg fémes tónusokkal. Nagyon elterjedtek a nagyméretű függesztékes világítások és a látványos kiegészítők, amelyek a 2023-as évben is színesítik a konyhákat.

Kedves Vásárlóink!
Ezúton szeretnénk értesíteni titeket, hogy 2022. 12.01.-02. között a csomagküldés és a telefonos ügyfélszolgálat szünetel.
Megrendeléseiteket folyamatosan fogadjuk és érkezési sorrendben mihamarabb igyekszünk feldolgozni. A hétvégén érkezett rendelések mindegyike várhatóan december 5-én útnak indul.
Amennyiben csomagodat szeretnéd még a hétvége előtt megkapni, legkésőbb november 30. 12:00-ig add el megrendelésed a webáruházban.

Téged is foglalkoztat, hogyan tudnád otthonod környezettudatosabban berendezni? Válassz kevesebb bútort, hosszabb távra! Black Friday helyett inkább újíts fel és tedd szebbé így az otthonodat. A FoganTyúk-nál ebben az évben is szeretnék felhívni a figyelmeteket arra, mivel is jár a fekete péntek.

Nekünk fontos a környezettudatosság, hogy minél zöldebb és fenntarthatóbb világban éljünk. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk és törekvéseink következtében magunkénak tudhatjuk a Zöld Minőség Díjat! Mindent megteszünk a jövőben is, hogy munkánkat a lehető környezetbarátabb feltételek mellett végezhessük!

Akár új konyhát tervezel, akár egy meglévőt újítasz fel, a választott konyhaszekrény ajtó fogantyúi nagy hatással lehetnek a szoba stílusára.

Sok lehetőség közül választhatsz, nagyon nehéz lehet kiválasztani a konyhádhoz legjobban illő stílust. A folyamat megkönnyítése érdekében elkészítettünk egy egyszerű útmutatót négy típusú konyhai fogantyúról, amely segít kiválasztani a legjobbat a konyhaszekrényekhez és fiókokhoz.

A hagyományos konyhákban is, feltéve, hogy megtaláljuk a megfelelő stílust, amely illeszkedik a konyha kialakításához, a fogantyúk meglehetősen jól működnek. A bútorgombokat és a fogantyúkat vegyesen is használhatjuk – a kisebb fiókokat és szekrényajtókat bátran elláthatjuk bútorgombbal, míg a nagyobb és nehezebb fiókokat inkább fogantyúval. 

A konyhai szekrények és ajtók bútorgombjai és fogantyúi nem csak a szekrény felületét védik, hanem kiegészítik azt. Ez az a kis részlet, amely segít összehozni a végső dizájnt. Hosszú utat tettünk meg a nagymama konyhájának régi üveggombjaitól, és ma már mindenki megtalálhatja azt a stílust és kivitelt, amelyik éppen megfelel a konyhájának.

A szekrény fogantyúk és bútorgombok könnyű hozzáférést biztosítanak a bútorok belsejéhez, így a megfelelő, dekoratív tartozékokkal elég gyorsan nyithatjuk és zárhatjuk az ajtókat. Legyen szó étkezőről, nappaliról, konyháról, hálószobáról vagy fürdőszobáról, a bútorok különböző alkatrészekből állnak, mint például bútorgombok, zsanérok és fogantyúk stb.

Általában a szekrények kiegészítő elemei, mint a fogantyúk és a bútorgombok, a leginkább figyelmen kívül hagyott dekoráció a konyhában. Míg a legtöbb ember észreveszi a szekrények színét vagy a fa típusát, amelyből készültek; nem sokan figyelnek arra, hogy milyen típusú szekrény vasalatokat használnak. A megfelelő darabok kiválasztása a megfelelő ajtózsanérok, fogantyúk és bútorgombok kiválasztásából áll. Az általános tervezés szerves részét képezik.

Kedves Vásárlóink!
Fontos tudnivaló❗️❗️❗️
2022. november 1-jétől több termék ára megváltozik a webáruházban. Ha már nézegeted egy ideje bútorgombjainkat és fogantyúinkat, érdemes mihamarabb dönteni.
Régi árainkat csak a készleten lévő termékekre tudjuk biztosítani!

A rozsdamentes acél a konyhában és a fürdőszobában használt egyik leghagyományosabb anyag. A konyhai mosogató kialakításánál láthatjuk a legtöbbet. A lakberendezés világában a rozsdamentes acél megjelenés az egyik modern trend.

A szekrényhez kiválasztott bútorgomboknak és fogantyúnak tükröznie kell a konyha általános stílusát. A konyhaszekrény kiegészítőinek négy fő kategóriája van: hagyományos, modern, átmeneti és eklektikus.

Sok vásárlónk osztotta már meg tapasztalatát velünk, vagy a nyilvánossággal. Ha te még nem vagy köztük, arra buzdítunk, hogy tedd meg és segítsd ezzel a többi vásárlót és a mi munkánkat is!

Egy egyedi otthon építése vagy a meglévő otthona felújítása során könnyen belemerülhetünk a nagyobb tételek kiválasztásába, mint például a szekrények, munkalapok vagy a padlóburkolatok az új konyhához. Egy projekt azonban addig nem fejeződik be, amíg ki nem választottuk a megfelelő fogantyút, amely egyensúlyt teremt a forma és a funkció között. Ezek az utolsó simítások összehozzák az egész projektet, és a saját személyiségünket tükröző képet mutatnak a végén. A dekoratív fogantyúk többféle típusban, méretben, stílusban, anyagban és kivitelben kaphatók. Szóval mit érdemes választani? Olvasd el tippjeinket a konyhaszekrény megfelelő fogantyújának kiválasztásához.

Hoztunk további 5 tippet, amivel te is feldobhatod régi bútoraidat. Ne az új bútor vásárlása legyen a legelső gondolatod! Fesd le, tedd széppé, cserélj fogantyút, javítsd meg!

A szekrények otthonunk egyik legdrágább alkatrészei. Függetlenül attól, hogy konyhai vagy fürdőszobai szekrényekről van szó, a régi szekrények életre keltésével pénzt takaríthatsz meg, és otthonod új arcát mutatja. A szekrények frissítése javíthatja otthonod értékét, és vonzó a jövőbeli lakásvásárlók számára. Még ha nem is költözöl,szívesebben töltesz időt a konyhában és a fürdőszobában, ha frissített szekrényeid vannak.

A bútorgombok és a fogantyúk eklektikus keveréke vonzó lehet a mai vásárló számára. A trükk az, hogy ízlésesen csinálja. Manapság a kivitelezők gyakran rendkívüli nyomásnak vannak kitéve, hogy milyen kiegészítőket alkalmazzanak, ami belefér a költségvetésbe, és a végeredmény általában ugyanaz – több felület és stílus kombinációja, egyetlen helyiségben.

A vintage vagy antik bútorgombok és fogantyúk keverése teljessé teszi az összképet. Egy modern parasztház kialakításának egyedi hangulata van, a vidéki élet ihletett stílusának modern, friss felfogása. A modern parasztház stílus melegségéről és a rusztikus természetes textúrák és elemek, például a fa, üveg vagy fém egyszerű jellemzőiről ismert.

Kedves Vásárlóink!
Jövő héten tartunk egy kis pihenőt, így a csomagküldési szolgáltatás szünetelni fog 2022.08.08 és 2022.08.12. között.
A megrendeléseket továbbra is folyamatosan fogadjuk, aktuális raktárkészletünk látható a webáruházban.
A következő csomagküldési nap:
2022.08.15.

Az elegáns és modern fogantyúk még mindig a legnépszerűbb stílust képviselik. A henger vagy szögletes alakú fogantyúk a legkelendőbbek, és ennek jó oka van. A legtöbb szekrényen jól mutatnak, többféle kivitelben kaphatók, és rugalmas tervezési választást jelentenek.

 

Új csomagküldő szolgáltatásunkra kedvezményt biztosítunk számotokra 2022.08.01.-2022.08.20. között.
A 30.000Ft feletti rendeléseket INGYEN juttatjuk el hozzátok a Packeta csomagpontjaira.
Használd a kuponkódot a webshopban: PACKETA_NYAR

Hogyan érjük el a tökéletes megjelenést a vizes helyiségekben? Annak ellenére, hogy a fürdőszobák kicsik, rengeteg szerelvény és berendezési tárgy található bennük, a csapteleptől kezdve, a fürdőkádon és a, zuhanyzón át, a csaptelepig és a fogantyúkig. Az összkép és  a megjelenés, sokban függ az olyan apróságoktól, mint hogy milyen bútorfogantyút választunk a fürdő helyiségekbe.

A kagyló alakú, vagy félkör formájú fogantyúk nagyon divatosak, és ez azért van, mert bármilyen konyhát átalakíthatunk segítségükkel. Ráadásul nagyon sokoldalúak! Mivel ezek a fogantyúk többféle kivitelben kaphatók, minden konyhai stílushoz illeszkednek.

Ha a hagyományos megjelenést szeretnéd kialakítani otthonodban, nincs is jobb mód erre, mint a fogantyúk cseréje! Nagyon sok belsőépítész és lakberendező szereti a hagyományos stílusú dizájnt, mivel rengeteg lehetőség közül lehet választani. Modern kiegészítőkkel is varázsolhatunk ilyen hangulatot, nem kell antik kincsekre vadásznunk, hogy elérjük ezt a hatást.

A modern szekrény fogantyúk ma a legnépszerűbb kiegészítők! A modern szekrényfogantyúk és bútorgombok dizájnelemeket kölcsönöznek az új, naprakész megjelenéshez és érzéshez. A különböző építészeti kialakításoknak, formáknak és felületeknek köszönhetően a modern szekrény fogantyúk elegánsak, minimalisták és leegyszerűsítettek. Nincs is szükség másra.

 

Miután eldöntötted milyen típusú bútorgombot vagy fogantyút választassz, érdemes átgondolni azt is, hogy melyik stílus illik legjobban az otthonodhoz. A gerincekkel, ívelt sziluettekkel és texturált részletekkel ellátott fogantyúk általában jól működnek a hagyományos dizájnokkal. A modern szekrények általában tiszta vonalakkal és élekkel rendelkeznek, karcsú, minimális profillal, amely sima tapintású.

A világítás kiválasztásától a festék kiválasztásáig – számos fontos döntést kell meghozni a ház otthonná alakítása során. Mindezen döntések mellett nehéz lehet észben tartani, hogy a dizájn a részletekben is rejlik. A bútorgomb és fogantyú pedig olyan részlet, amely könnyen utógondolattá válhat, de a megfelelő bútorgomb vagy fogantyú komoly vizuális hatást kelthet. 

A konyhai szekrény vasalatok sokféle anyagból állnak rendelkezésre – ezek többsége fémötvözet. Összeszedtük, hogy mik azok amik a legnépszerűbbek és amiket a leginkább ajánlott alkalmazni egy konyhában.

Provence-ról már mindenki hallott... Franciaország délkeleti részén található régió és nincs olyan ember a Földön, aki ne töltene ott szívesen, legalább egy mini vakációt. Idilli a hangulat, gyönyörűek a tájak és békés életmódja is méltán híres. Aki ellátogat ide, a levendulás vidék varázslatos stílusát biztosan szeretné becsempészni otthonába. Ez a provence-i szépség titka: az egyszerűség, az idill és nyugodt szépség. Ha olyan otthont szeretnénk teremteni, ahol fellélegezhetünk, a provence-i stílusú otthon épp ilyen.

Egyedi otthon építése vagy meglévő otthona felújítása során könnyen belemerülhetünk a nagyobb tételek, például szekrények, munkalapok vagy padlóburkolatok kiválasztásába az új konyhába. Egy projekt azonban nem teljesen befejezett, amíg ki nem választottuk a konyhabútorhoz azt a kiegészítőt, amely tökéletes egyensúlyt teremt a forma és a funkció között. Ez az utolsó dekoratív érintés összevonja az egész projektet, és áthatja a te személyiségedet tükröző érzésekkel.

A szekrényekhez kiválasztott kiegészítőknek tükröznie kell a konyha általános kialakítását. A konyhaszekrény bútorgomjainak és fognatyúinak öt fő kategóriáját különíthetjük el: modern, átmeneti, hagyományos, rusztikus és eklektikus.

Teremts kivételes hangulatot a FoganTyúk Vintage fogantyúival. A kotkodacs.hu webáruháznál azon dolgozunk, hogy vásárlóinknak a bútorgombok és fogantyúk széles skáláját kínáljuk, ahol megtalálhatják a keresett darabot, hogy tökéletes legyen bútoraik dizájnja. 

A vintage fogantyúk, a konyhai dekoráció egyik aktuális trendje. Sikerük egyik fő oka, az eredeti esztétika, amely személyességet kölcsönöz a helyiségnek.

A bútorokra való felhelyezésükkel a konyha több lesz, mint egy funkcionális tér, és egy olyan hellyé válik a házban, ahol élvezheted a legapróbb részletekig megtervezett légkört.

A szekrényekhez a fogantyúk felszerelése vagy a meglévő kiegészítők cseréje egyszerű módja annak, hogy a konyhád, nappalid saját stílussodat tükrözze. Mindezt úgy, hogy minimális költséggel és időbefektetéssel kell számolnod. Meg fogsz lepődni, hogy milyen pozitív hatással lesz ez a kis változtatás. Különösen akkor, ha figyelembe veszed, hogy ez a feladat milyen kevés időt, erőfeszítést és pénzt igényel.

Elegáns és romantikus - az otthonok, házak vintage belsőépítészeti stílusa a régmúlt varázsát és visszafogottságát idézik. Azonban ne higgyük, hogy nem mutathat jól egy üzletben, vagy irodában is ez a megjelenés.

Egy-egy apró változtatással is látható eredményt érhetünk el. Nem kell rögtön az egész lakást átalakítani, ahhoz, hogy vintage stílust teremts otthonodban. Megváltoztathatsz egyszerű dolgokat, úgy mint a bútorfogantyú vagy a bútorgomb, és rögtön változik a tér, minden szoba csinosabbá, finomabbá válik. A bútorok vintage bútor kiegészítőkkel való felszerelése nemcsak a bútorokat, hanem az egész szoba hangulatát feldobhatja. 

Amikor megérik bennük a gondolat, hogy egy környezettudatosabb életet szeretnénk folytatni, sokunknak nehézséget okoz kiigazodni a sokféle “zöld” termék és technológia között. Összegyűjtöttünk néhány olyan egyszerű ötletet, amikkel anélkül cselekedhetünk zöld módon, hogy beruháznak egy elektromos autóra vagy kicseréltetnénk a nyílászárókat.

A konyha minden lakás szíve, lelke. Ez elvitathatatlan. Éppen ezért nagyontos, hogyan alakítjuk ki, milyen színeket és kiegészítőket választunk. Ebben a helyiségben kell leginkább ötvözni a stílust, az esztétikumot és a funkcionalitást. Néhány ötlet pici konyhába.

Hamarosan itt a Húsvét, szeretnénk benneteket időben tájékoztatni arról, hogyan javasolt az ünnepek alatt igénybe venni szolgáltatásainkat. Amennyiben a hosszú hétvége alkalmával szeretnéd beszerelni új fogantyúidat és felhelyezni a bútorgombokat, érdemes előre gondolkodni és legkésőbb 2022.04.13.12-ig leadni megrendelésedet. 

A konyha az otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Az a tény, hogy kicsi, nem jelenti azt, hogy nem lehet ugyanolyan hangulatos és funkcionális, mint egy nagyobb konyha, ha megteszed a megfelelő lépéseket.

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb konyhai ötleteket, amelyeket 2022-ben megvalósíthatsz, hogy feldobd apró konyhádat. Főzz te is stílusosan!

Albérlőként nem mindig egyszerű az otthoni stílus megteremtése. Nem a te konyhád, nem a te fürdőszobabútorod, de mégis köztük élsz. Lehet ezt jól is csinálni! És még a tulaj sem fog kiborulni!

Legyen szó az összes bútorgomb cseréjéről a konyhában, a fürdőszobai mosdószekrényen vagy csak egy barkács-bútor-rehabilitáció, amin éppen dolgozol, minden megoldás kulcsa nyilvánvalóan egy nagyjából 3 centiméteres fémdarabban rejlik. Azonban az a különbség, amit az új szekrény gombok és fogantyúk a konyhában vagy a fürdőben jelenthetnek, MONUMENTIÁLIS, és gyakran ez az egyetlen olyan dolog, amivel bármit is tehetünk, ha szigorú bérleti szerződésünk van.

Gyakran figyelmen kívül hagyják, de ne becsüljük alá egy jó bútorgomb erejét – akár egy szobát is meghatározhat vagy épp teljesen elronthat. Éppen ezért át kell gondolni, hogy milyen kiegészítővel fogunk befejezni egy szekrényt vagy az ajtókat. Íme néhány hasznos tipp, hogyan győződhetsz meg arról, hogy a megfelelő kampót, fogantyút és bútorgombot választod otthonodhoz.

Az 1964-ben épült házban található 44m2-es lakást örökölte a hölgy tulajdonos. Úgy döntött, hogy lakberendező segítsége nélkül fogja felújítani a kétszobás lakást. A konyhában teljeskörű felújítást végeztek, nézzük az eredményt!

Ebben a blogbejegyzésben Ivanics Anitával készített interjúnkat olvashatjátok. Anita időt és energiát nem kímélve vetette bele magát a bútorfelújításba. Felkutatta az alapbútort, aztán teljesen átvoltoztatta azt. Természetesen a fogantyú csere sem maradt el! És, hogy végül megérte-e? Olvassátok el! :)

Ebben a bejegyzésben egy fiókos, kis íróasztal felújítását követheted végig. Elég rossz állapotban találtunk rá, de úgy éreztük mégis meg kell mentenünk. Kicsit tovább húzódott, mint szerettük volna, de úgy gondoljuk végül megérte a fáradtságot.

Mindig nagy örömmel fogadjuk azokat a fényképeket, melyeket a tőlünk vásárolt bútorgombok és fogantyúk felhasználásáról küldenek a vásárlóink. A minap egy csodás IKEA hack-ről kaptunk képeket, nagyon örülünk, hogy Fogantyúk bútorgombot választottak a projekthez!

Nagy fába vágtuk ma a csőrünket!????????
Régóta terveztük, az előkészületek is folynak már egy ideje... Találtunk egy nagyon sokat látott íróasztalt. Gondoltuk megmentjük!☝????????

Már javában zajlik az adventi időszak és ilyenkor szívesen öltöztetjük fel lakásunkat is ünnepi díszbe. Ahhoz, hogy igazán rá tudjunk hangolódni az ünnepekre, ezek a tárgyak is segítenek. Kicsit lelassulunk és felkészítjük a lelkünket is az ünneplésre. Attól függően, hogy ki mennyi időt és energiát szán a dekorálásra, más és más hatást érhetünk el az otthonunkban.

December 6-án, Miklós napján érkezik a várva várt csoda. A jó gyerekeknek ilyenkor ajándékot, a rosszaknak virgácsot rak a szépen kipucolt csizmákba a Mikulás.

A fogasok és különböző akasztók olyan bútorkellékek, melyek a te otthonodból sem hiányozhatnak. Rengeteg funkciót látnak el, ruhafogasként, kabátakasztóként vagy épp kalaptartóként is használhatod őket. Ezek a kellékek azért is fontosak, mert segítenek abban, hogy otthonunkban rend legyen. Holmijainkat praktikus és esztétikus módon tárolhatjuk és a legjobb, hogy nincs nagy helyigénye.

2021-ben július 29-én értük el a Túlfogyasztás napját - ez az a nap, amikor Földünk éves erőforrásai kimerülnek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb mint nyolc hónap alatt a Föld erőforrásait globálisan annyira kimerítettük, amennyit egy évre elegendő. Ahhoz, hogy a jelenlegi életünket fenntartsuk, 1,6 Földre lenne szükségünk.

Kifejezés a lakberendezésben is használatos, de eredetileg a borászatban fordult elő először. Az angol szó szüretet jelent, mára azonban stílusirányzatként jelenik meg az öltözködésben, de használatos volt a kifejezés a fotográfia területén is. Eredeti jelentése szerint a régebbi évjáratú borokat illeték ezzel a megnevezéssel.

Figyelembe kell vennünk a fogantyú választásnál azt, hogy milyen típusú bútorra szeretnénk ezeket szerelni. Fiókos, nyílóajtós vagy esetleg más megoldással ellátott bútorról van szó. Merre nyílnak az ajtók, hogyan tudjuk kihúzni a legpraktikusabban a fiókokat, tehát figyelembe kell vennünk azokat a funkcionális szempontokat, ami a mindennapi használat során nem megnehezíti, hanem megkönnyíti ezeknek a bútoroknak a használatát.

Megannyi formában, anyagban és méretben elérhetőek már a fogantyúk, illetve bútoralkatrészek, de nemcsak a funkcionalitásának, hanem az esztétikának is nagy szerepe van abban, hogy milyet fogunk választani. Ahány ház, annyi szokás és annyi féle stílusnak kell megfelelnünk. A klasszikustól a vintage jellegű bútorgombokon és fogantyúkon át az egészen modernekig mindenféle fajtával találkozhatunk. Fontos szempont az is, hogy milyen helyiségbe fognak ezek kerülni, mekkora bútorra fogjuk őket felszerelni, mennyire lesz praktikus ezeknek a használata. 

Funkcióját tekintve az egyik legfontosabb kiegészítője bútorainknak a bútorfogantyú, illetve a bútorgomb. Ez az a kis eszköz amivel nyithatóvá, illetve zárhatóvá válik a szekrényünk. Ha fiókjainkban, konyhabútorunk ez a kis eszköz nem lenne, nagyon nehezen férnénk hozzá azokhoz az eszközökhöz, aminek a tárolására használjuk ezeket a bútorokat.

A bútorfogantyúk piacán megannyi fogantyú típus áll rendelkezésünkre, az hogy melyiket választjuk függ attól hogy milyen helyiségbe, milyen bútorra és milyen szerelési móddal tudjuk ezeket felrögzíteni.

Alapanyagok tekintetében sokféle típus közül választhatunk. A fa fogantyúk igencsak nagy népszerűségnek örvendenek, már régóta szeretettel használták, őket mivel a fa egy olyan alapanyag ami számos helyen fellelhető és könnyű a megmunkálása. Ezáltal gyakori kiegészítője volt a régi kor lakásainak is.

A fogantyúk és bútorgombok azok a tárgyak, amiket a legtöbbször fogunk meg (persze szigorúan a kilincsek után. Éppen ezért nem mindegy hogyan tartjuk tisztán őket. Újra itt az ősz és  amegváltozott időjárással együtt megérkeznek a abcik és a vírusok is az otthonainkba, így ha számodra is a fontos a higiénia és, hogy FoganTyúid minél tovább tartsanak, mindenképp olvasd el a cikket.

Ami a hackelhető IKEA termékeket illeti, borzasztóan nehéz ellenfelet találni a RAST komódnak. Ez az egyszerű bútordarab tele van lehetőséggel, köszönhetően a kezeletlen fa szerkezetnek (könnyen festhető!) és egyszerű formájának (végtelen számú formában variálhatjuk és tervezhető!). Készülj fel, hogy lenyűgöz ez az egyszerű, de nagyszerű háromfiókos komód. Az alábbiakban 5 kedvenc darabot válogattuk össze. Hogy mi mindent ki lehet hozni egy 10-en párezres komódból...Káprázatos!

Egy kis vasárnap délutáni FoganTyúk program avagy egy tálalószekrény 4 élete. ????????????
Ugyanaz a tálaló és mégis milyen más...
Komódot, szekrényt jellemzően nem cserélgetünk évente - de bútorfogantyút miért is ne cserélhetnénk? Apróság, amit pillanatok alatt felszerelhetsz, mégis megváltoztatja a hangulatod és akár a bútor karakterét is. Tedd próbára bútoraidat, válogass különleges fogantyúink és bútorgombjaink között ????????????!

Legyen szó bármilyen bútorról, a fogantyú igencsak fontos szerepet tölt be a megjelenés meghatározásában. A bútorfogantyú a stílusos megjelenés mellett, méretében is alkalmazkodni tud az adott ajtók vagy fiókok méretéhez. Mindezek mellett a modern színektől az antikolt megjelenésig válogathatunk közöttük. Számunkra nagyon fontos a belső tér részleteinek harmóniája. Kimagasló minőségű, egyedi termékeinkkel otthonodban is könnyedén elérheted ezt az állapotot. 

A fogantyú a bútorunk egyik legmeghatározóbb kiegészítője. Ez teszi fel az "i"-re a pontot, ez a bútorkészítés csimborasszója és bár a fogantyú választás apróságnak tűnik, mégis ez határozza meg az összképet.

Egy helyiség összképét nemcsak a benne lévő bútorok és a főbb színek határozzák meg, hanem az apró, dekorációs értékkel bíró kiegészítők is. A konyhai a fogantyúk például lehetnek a bútor mutatós ékszerei is, de láthatatlan, rejtett, funkcionális elemei is.

Amenniyben meg szeretnéd őrizni a helység tradicionális jellegét, akkor kövesd az alapszabályt: ajtóra bútorgombot, fiókra fogantyút.  Néha azonban ezt érdemes felülbírálni és bútorgombot használni a kis fiókokon vagy szűkösebb helyeken, mint például a fürdőszoba.

FoganTyúk...és a lakásod otthonná válik!

Egy lakást nem is annyira a bútorok, inkább az apró részletek és kiegészítők varázsolják igazi otthonná. Megannyi módon csinosíthatos otthonod és reméljük, hogy FoganTyúkjaink a kedvenc eszközeid lesznek ehhez!