E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

2023 tavasz legjobb konyhai trendjei

Balázs-Héjja Angéla
2023.03.17 09:03
2023 tavasz legjobb konyhai trendjei

Az tavasz rengeteg izgalmas, új konyhai dizájnt hoz a színre. A meleg színektől a nagy helyiségekig, áttekintjük a legfrissebb konyhaszekrény-trendeket, amelyek 2023-ban feltűnést keltenek.

Ragyogj!

Idén óriási a világítás és a fények jelentősége. Kiemelő függőlámpák, nagy csillárok, a lista szabadon folytatható. Ezek a lámpatestek dekoratívak, és dekorációként használhatók, nem csak funkcionális eszközként. Idén az otthon “felvillanyozása” a cél, legyen szó világításról, ablakokról vagy fényvisszaverő anyagokról, például arany színű fogantyúkról.

Melegítsd fel az otthonod színekkel

Az elmúlt néhány évben a fehér volt a legnépszerűbb szín, és bár a fehér szekrények továbbra is népszerű választások maradnak a konyhai stílusokban, a színesebb, melegebb tónusok is megjelennek majd. Ezek a melegebb színek valószínűleg fontos tónusok lesznek az egész térben.

 

Nem akarod teljes mértékben elkötelezni magad egyetlen szín mellett? Az utóbbi időben népszerűvé váltak a kéttónusú konyhabútor-trendek, egy tónus a felső és egy az alsó szekrény, vagy esetleg más színű a sziget, mint a többi bútor. Gyakori választás a kék színű szekrényajtó az alsó szekrényen.

Funkcionális kamrák

Az inaskamraként is ismert terek önmagukban szinte minikonyhák. A munkaterületekkel, mosogatókkal, kávézókkal és kamrában tárolt tárolókkal segítenek elkerülni a rendetlenséget a fő konyhában. Általában rejtettebbek, akár egy tolóajtó mögött, akár a szekrényhez hasonló ajtó mögött helyezkednek el, nagyszerű titkos helyet biztosítanak, ahol minden funkcionális hozzávaló elrejthető.

 

Ez egy nagyszerű eszköz a jól szervezett konyha fenntartásához, és kijelöltebb és célirányosabb tereket hoz létre a terjedelmesebb készülékek számára. 

 

Matt fekete-arany szekrény fogantyúk

Akár külön-külön, akár együtt, ezek a színek uralják a 2023-as konyhai trendeket. Tökéletes a modern vagy hagyományos fogantyúkhoz, ezek a színek minden típusú szekrényszínhez komplementerek. Ezekben a felületekben minden eddiginél több választási lehetőség kínálkozik, minden bizonnyal megtalálod a stílusodhoz illő fogantyút vagy bútorgombot. Mindig népszerű választás a fekete-fehér. A fehér szekrények matt fekete fogantyúkkal lenyűgöző kontrasztot teremtenek a modern konyhákban.

Az utóbbi években különösen az arany fogantyúk népszerűsége nőtt. Ne félj, az új modern arany tónusokkal ez az arany kiegészítő olyan hatást ér el, amilyet még nem láttunk.

Képek: Pinterest