E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

VINTAGE

Sok-sok vintage fogantyú közül válogathatsz webáruházunkban. Itt megtalálhatod a bútoraidhoz és az othonodhoz illő, stílusos és egyedi fogantyúkat. Hiszünk abban, hogy minőségi, fogantyú több, mint egy kiegészítő. Termékeinket egyedileg válogatjuk és reméljük hozzájárulhatunk otthonod szebbé varázsolásához. 


16termék
 

fogantyúk olyan apró részletek otthonaink kialakításában, amik alapvetően meghatározzák a hangulatot. Épp ezért, lecserélésükkel teljesen megváltoztathatjuk egy helyiség kisugárzását és hangulatát. A fém alapanyagú fogantyúk azt sugallják, hogy a padlásról hoztuk őket. Régi korokat idéznek, történetünk van, mintha a szüleinkké, nagyszüleinkké lettek volna. Ez a vintage stílus egyik alapvetése, a régi tárgyakat újra felhasználjuk, értéküket megőrízzük, sokat értéket adunk hozzájuk. A fém fogantyúk önmagukban is az állandóságot jelképezik, mert az anyaguk masszív, időtálló, a színe pedig múltidéző, nosztalgikus hangulatot kelt.

A vintage lakberendezés egyik kulcsa, az apró részletekben rejlik. Amilyen egy vintage kaspó az ablakpárkányon, vagy egy hangulatos falióra, olyan fontos kiegészítő lehet egy bútorgomb vagy egy jól megválasztott fogantyú is. A fogantyúkkal kezünkben a lehetőség egy teljesen új arculatot adni a teljes lakásnak vagy háznak. A lakástextileken kívül a fogantyúk azok a kiegészítők, melyek kis idő- és energiabefektetéssel, nagy változást tudnak hozni.

A vintage fogantyúk nem tucat termékek. Ezek olyan, markáns darabok amik egy ajtó, egy szekrény kisugárzását képesek átformálni. Érdemes mindig az egyéniségünkhöz passzoló darabbal ékesíteni a bútorokat, ezáltal pedig az egész otthonunk hangulata megváltozik.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
350 Ft - 2 490 Ft
Szín