E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

AMERICANO



Az Americano termékcsaládba tartozó fogantyúink tökéletes kiegészítői lehetnek konyhabútorodnak. Remek választás lehet akkor is hogyha rusztikus, illetve akkor is hogyha egy klasszikus stílus jegyekkel rendelkező szekrényhez keresel bútorfogantyút.


7termék 17

Ezek a fémből készült fogantyúk a régi és a modern kor ötvözetei. Alkalmazd őket letisztult stílusú konyhabútorokhoz vagy válaszd a különleges mintázattal ellátott fogantyút, hogy feldobd a szekrényt. Tedd bármelyiket is, garantált hogy bútoraid új életre kelnek általa.

 

Különleges kialakításuknak köszönhetően vonzzák a tekintetet és garantáltan nem maradnak észrevétlenül. Praktikus kiegészítői lehetnek otthonodnak. Kiváló minőségben készülnek, így sokáig díszei lehetnek egy új konyhának vagy egy régről megmentett, felújított bútordarabnak is.

 

Kínálatunkban megtalálhatod az elegáns bútorfogantyúkat, de ha a vintage stílus kedvelői közé tartozol, akkor ilyen típusú termékekből is akadt bőven a webáruházunkban.

 

A bútorfogantyúk és bútorgombok az egyik legtöbbet használt kiegészítői az otthonunknak. Hiszen minden nap, akár többször is kézbe vesszük őket. Jelentőségét pedig akkor érezzük csak igazán, ha nincsenek. Válassz te is olyan stílusos fogantyúkat, mellyel egyedi hangulatot varázsolhatsz lakásodba. Legyen szó bútor mentésről vagy egy új bútordarab megtervezéséről, fogantyúink és bútorgombjaink között biztosan találhatsz megfelelőt.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
990 Ft - 1 530 Ft