E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A stílusos bútorgomb és fogantyú a konyhában

Balázs-Héjja Angéla
2022.09.30 09:15
A stílusos bútorgomb és fogantyú a konyhában

A szekrényhez kiválasztott bútorgomboknak és fogantyúnak tükröznie kell a konyha általános stílusát. A konyhaszekrény kiegészítőinek négy fő kategóriája van: hagyományos, modern, átmeneti és eklektikus.

HAGYOMÁNYOS

A hagyományos stílusú szekrények jellemzően kidolgozott részletekkel, díszítéssel és díszlécekkel rendelkeznek. Ennek megfelleően a dekoratív, díszes vasalat illik ehhez a stílushoz. A belsőépítészek gyakran választanak lehajtható fogantyúkat a hagyományos stílusú ajtókhoz, a fiókokra pedig bútorgombokat. Vintage megjelenésre vágysz? Próbálj ki egy kerámia bútorgombot és fogantyút a kifinomult vidéki érzés érdekében. 

KORTÁRS

A modern konyhák letisztult vonalakkal, nagyon kevés díszítéssel és minimalista színekkel rendelkeznek. Tehát egy modern stílusú konyhához bölcs dolog olyan fogantyút választani, amely egyszerű és áramvonalas. Az egyenes vonalú, vagy ívelt fogantyúk a tökéletes választás. Mivel a rozsdamentes acél kiegészítők a kortárs konyha jellemzői, a szekrényhez hasonló stílusú és kivitelű fogantyúkat is választhatsz. 

ÁTMENET

Az átmeneti stílus lehetővé teszi a hagyományos és a modern elemek keverését. Például kombinálhatod a szekrények letisztult megjelenését egy beépített ajtóval és vasalattal, amely nem túl díszes, de nem is túl modern. 

EKLEKTIKUS

Szeretnéd, ha a személyiséged ragyogna át a bútoraidon? Fontold meg az egyedi bútorgombok használatát, hogy feldobja szekrényeid. Válassz olyan fogantyúkat, amelyek úgy néznek ki, mint szeretnéd.