E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Tervezd meg a legapróbb részleteket is: a bútorgombok és a fogantyúk

2023.05.26 09:03
Tervezd meg a legapróbb részleteket is: a bútorgombok és a fogantyúk

A bútorgombok és fogantyúk a lakberendezési tervezés alapvető elemei, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen és kényelmesen használjuk bútorainkat. Azonban a design területén is fontos szerepet játszanak, mivel segítenek egyedivé és kifejezővé tenni otthonunkat. A bútorgomb és fogantyú trendek az évek során változnak, és érdemes nyomon követni, hogy milyen újítások vannak ezen a területen.

Minimalista design

A minimalizmus az utóbbi években nagyon divatos lett a lakberendezési tervezésben. Ennek megfelelően a bútorgombok és fogantyúk is egyre inkább a letisztult, egyszerű vonalak felé mozdultak el. Az ilyen típusú bútorgombok és fogantyúk általában sima felületűek, és nem rendelkeznek túl sok díszítéssel vagy mintával.

Fekete fogantyúk

A fekete fogantyúk is egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években. Ez a trend az ipari stílusú lakberendezésből ered, és azóta már a modern és a hagyományos stílusokban is megjelenik. A fekete fogantyúk elegánsak és egyediek, és segítenek kihangsúlyozni a bútorok vonalait.

Természetes anyagok

A természetes anyagok, mint például a fa, a bőr és a rattan, ismét nagyon divatosak lettek a lakberendezési tervezésben. Ennek megfelelően a bútorgombok és fogantyúk is a természetes anyagok felé mozdultak el. A fa fogantyúk és bútorgombok különösen népszerűek, mivel kellemes tapintásúak és időtállóak.

Arany és bronz

Az arany és bronz színek ismét divatba jöttek az utóbbi években a lakberendezésben. Az ilyen típusú fogantyúk és bútorgombok általában elegánsabb, luxus hatást keltenek, és jól mutatnak a modern és a klasszikus stílusú bútorokon is.

Színes gombok és fogantyúk

A színes bútorgombok és fogantyúk ismét divatba jöttek, és egyre több lakberendező használja őket. Ezek az élénk színek, mint például a kék, a zöld vagy a piros, segítenek feldobni a bútorokat, és egyedivé tenni ezeket. Keresd különleges, kizárólag nálunk kapható tűzzománc bútorgomjainkat és varázsold egyedivé a bútoraid.

Képek: Pinterest