E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Használd bátran a vintage fogantyúkat az egész lakásban!

Balázs-Héjja Angéla
2022.05.22 08:45
Használd bátran a vintage fogantyúkat az egész lakásban!

Teremts kivételes hangulatot a FoganTyúk Vintage fogantyúival. A kotkodacs.hu webáruháznál azon dolgozunk, hogy vásárlóinknak a bútorgombok és fogantyúk széles skáláját kínáljuk, ahol megtalálhatják a keresett darabot, hogy tökéletes legyen bútoraik dizájnja. 

Azt is tudjuk, milyen fontos számodra, hogy stílusuknak, funkcionalitásuknak és dizájnjuknak köszönhetően olyan hangulatot teremtsenek otthonodban, ahol igazán jól érzed magadat. Vintage fogantyúink a klasszikus elegancia tükörképei, amelyek egyedi hangulatot teremtenek a konyhában vagy az otthon bármely más helyiségében.

 

A FoganTyúk klasszikus bútorfogantyúi fémből készülnek, így garantálják a legnagyobb ellenállást és tartósságot. Ráadásul a legjobb ár-érték arányt kínálják. Felületük számos lehetőséget kínál a tervezőknek, hogy ezeket a konyha általános díszítésével kombinálják. Ideális választás rusztikus, klasszikus vagy vidéki stílusú bútorokhoz.

 

 

 

Vintage fogantyúink között megtalálhatóak markolatmodellek, valamint a hagyományos klasszikus stílusú bútorgombok. Ezek a legjobb megoldások fiókokhoz és szekrényajtókhoz is. Ezek a legjobb megoldások kis helyekre szerelt fiókokhoz és bútorokhoz. Tökéletesen ötvözik a hagyományos gombok esztétikáját a tökéletes minimalista esszenciával, hogy elegáns és diszkrét hatást adjon a dekorációnak.

Különféle fogantyúkkal is rendelkezünk, amelyekben stilizált kialakításuknak a fém a főszereplője, és amelyek letisztult egyszerűsége extra eleganciát ad a konyhabútoroknak.

 

A FoganTyúk vintage fogantyúira való fogadás garancia arra, hogy személyességet és stílust adjon egy konyhának a minőség és a funkcionalitás feláldozása nélkül.

 

 

 

Egyedi konyhát szeretnél kialakítani, amely tükrözi személyiségedet? Ebből a célból az apró részletek, például a bútorok vintage fogantyúinak megválasztása segít elérni a kívánt hangulatot. Lépj kapcsolatba velünk!