E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

TÚL TRENDI AZ ARANY SZÍNŰ FOGANTYÚ?

Balázs-Héjja Angéla
2022.12.09 12:07
TÚL TRENDI AZ ARANY SZÍNŰ FOGANTYÚ?
Szereted a fehér, csiszolt arany FOGANTYÚVAL ellátott konyhai szekrényeket, amelyeket a Pinteresten és az Instagramon látsz… de azon tűnődsz, hogy „túl divatosak az arany fogantyús szekrények?”

Valóban ezt a megjelenést szeretnéd megismételni a saját otthonodban, de egy részed attól tart, hogy drága hibát követsz el, amelyet később nem tudsz könnyen megváltoztatni?

A bejegyzés végére készen állsz arra, hogy döntést hozz aszerint, hogy mit szeretnél (azaz arany színű fogantyút vagy sem), anélkül, hogy a megbánástól kellene tartanod.

DIVATOS MA AZ ARANY SZEKRÉNY FOGANTYÚ?

Az arany szekrény fogantyú határozottan felkapott a konyhákban, DE ne feledd, hogy mind az arany, mind az ezüst a két legklasszikusabb berendezési szín. Mindegyik, mindig klasszikus választás lesz… még akkor is, ha jelenleg nem ez a legmenőbb trend.

 

Tehát igen, az arany fogantyú jelenleg hatalmas „trend”, és ez a „trend” el fog halni idővel (mint minden divat hullám), de ez ne akadályozzon meg abban, hogy megszerezd, amit akarsz.

 

Teljesen rendben van (és bátorítunk), hogy új otthonod építéséhez vagy felújításához divatos felületeket adj hozzá. Ha csak egy keveset is hozzáadunk, az sokat segíthet.

 

A cél az, hogy a design alapját (jelen esetben a szekrényekét) klasszikusnak és időtlennek tartsd, hogy otthonod úgy fejlődhessen, ahogy stílusod is változik és fejlődik.

 

Keverheted a divatos felületeket, amelyeket könnyen és olcsón megváltoztathatsz a jövőben, amikor már nem divatos… vagy rájuk unsz!

TANULD MEG, HOGYAN VÁLASSZ MEGFELELŐ SZEKRÉNY FOGANTYÚT KONYHÁDHOZ

Hogy meg fogod-e bánni az arany fogantyúk használatát???

Lehet, de KÉTLEM.

 

Ha mégis megbánnád néhány év múlva, hogy az arany színű fogantyút tettél a konyhaszekrényre, akkor egyszerűen cseréld ki.

 

Tudom, tudom… félsz, hogy drága hibát követsz el, de gondold át… a fogantyú NEM drága „hiba” (kivéve, ha extra szuper, luxus kiegészítőt vásárolsz).

 

A fiók és a szekrény fogantyúk cseréje viszonylag EGYSZERŰ és OLCSÓ dolog, ezért ne stresszelj ezen a döntésen.

 

Nem arról beszélünk, hogy döntést kell hozni a külső kőről vagy a padlóburkolatról, amely az egész házat behálózza (Ezek költséges változtatások lennének).

 

Egy délután alatt könnyedén kicserélhetsz egy egész konyhát, mindössze a szekrényajtók és a fiókok fogantyúinak megváltoztatásával… ezt még az is meg tudja csinálni, aki egyáltalán nem rendelkezik kézügyességgel.

 

Tehát… ha arany fogantyút szeretnél, ne habozz!

 

 

VÁSÁRLJ ARANY SZEKRÉNY FOGANTYÚT

Az arany szekrény fogantyú minden bizonnyal divatos trend, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy úgy tervezd meg konyhádat, ahogyan szeretnéd (azaz arany bútorgombokkal és fogantyúkkal)!

 

Csakdöntsd el, és rendeld meg azt az arany fogantyút! Imádni fogod… és ne feledd, ha néhány éven belül megunnád, akkor ez egy olcsó és könnyen végrehajtható változtatás.