E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Modern szekrény fogantyúk

Balázs-Héjja Angéla
2022.07.15 09:03
Modern szekrény fogantyúk

A modern szekrény fogantyúk ma a legnépszerűbb kiegészítők! A modern szekrényfogantyúk és bútorgombok dizájnelemeket kölcsönöznek az új, naprakész megjelenéshez és érzéshez. A különböző építészeti kialakításoknak, formáknak és felületeknek köszönhetően a modern szekrény fogantyúk elegánsak, minimalisták és leegyszerűsítettek. Nincs is szükség másra.

 

A modern konyhák, fürdőszobák és mosdók egyszerű és minimális megjelenésre törekednek, és a szekrény kiegészítőknek is követnie kell a példát. A legtöbb helyen a minimalista fogantyú használata javasolt, mivel segít tisztán tartani a felületeket, védeni az érintés nyomoktól és karcolásoktól a bútort.

Elegáns és karcsú

Az oszlop- és sínhúzó fogantyúk rozsdamentes acél cső alakú rúdfogantyúk. Ezek szálcsiszolt rozsdamentes acélból készülnek, polírozva vagy porszórással különböző színekben. Tökéletes a konyhai szekrények és fiókok vízszintes vonalának hangsúlyozására, egyszerű és letisztult megjelenést kölcsönöz számukra.

Stílusos fogantyúkkal egyszerűvé válik a belső tér felfrissítése 

Hihetetlen, hogy az új, stílusos fogantyúk milyen átalakítást tudnak véghez vinni egy elavult szobában vagy a régi bútorokon!

Ha van konyhaszekrényed vagy fürdőszobai mosdód, amely kissé elavultnak tűnik, vagy egy régi bútort szeretnél újszerűvé varázsolni (vagy úgy átalakítani, mint egy dizájner darabot), fontold meg a fogantyúk kicserélését! A FoganTyúk webáruházban biztosan találsz kedvedre valót!