E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Egy IKEA hack FoganTyúk bútorgombokkal

Balázs-Héjja Angéla
2022.01.10 16:54
Egy IKEA hack FoganTyúk bútorgombokkal

Mindig nagy örömmel fogadjuk azokat a fényképeket, melyeket a tőlünk vásárolt bútorgombok és fogantyúk felhasználásáról küldenek a vásárlóink. A minap egy csodás IKEA hack-ről kaptunk képeket, nagyon örülünk, hogy Fogantyúk bútorgombot választottak a projekthez!

Rendezd be a nappalit saját készítésű dizájn bútorokkal!

A tett helyszíne a nappali. Egy fiatal család otthonáról van szó, az újonnan vásárolt családi fészek bebútorozásához kerestek olyan nappali bútort, ami megfelel az általuk elképzelt stílusnak. Ennek mindössze három akadálya volt: nem találtak olyan bútort ami színben, méretben és árban is megfelelt volna nekik. Kedvelik a skandináv stílusú, letisztult formákat, így nem volt kérdés, hogy mi lesz a projekt alapja.

Ekkor jött az ötlet, mi lenne ha maguk fognának neki és olyan bútoruk lenne, amilyet valóban szeretnének? Manapság jó asztalost találni nem könnyű és ha mégis sikerült, a gatyánkat is ráfizethetjük mire valóban olyan lesz, amit megálmodtunk.

 

Így követték el ezt a kiváló IKEA hacket, melynek az alapja Metod felső szekrényből készült. Az ajtók, a belső polcok és a kivetőpántok, szintén a svéd csodagyár termékei. A szekrénylábak fenyőfából készültek. Kis méretre vágás, fúrás, faragás és persze felület kezelés után kerültek fel, az eredetileg konyhában használatos bútorelemre.

A szekrény ajtókra FoganTyúk WOOD bútorgombok kerültek. Mivel ezek kezeletlen fából készülnek szükség volt némi felületkezelésre, hogy színben minden passzoljon mindennel. Lazúrozták és lakkozták a bútorgombokat, majd száradást követően felkerültek a helyükre.

Amenniyben te is szívesen megosztanád velünk, hogyan használtad fel a megvásárolt bútorgombokat/fogantyúkat, küldj nekünk képeket az info@kotkodacs.hu e-mail címre. Írj néhány sort arról, hogy milyen bútort varázsoltál újjá és örüljünk együtt a végeredménynek! :)