E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Milyen fogantyút válasszak a konyhába 2023-ban?

Balázs-Héjja Angéla
2023.02.03 09:03
Milyen fogantyút válasszak a konyhába 2023-ban?

A konyha talán a ház legfontosabb helyisége, az otthon fókuszpontja. A funkcionalitás és az étkezésekhez szükséges közösségi terek nélkülözhetetlenek, így a konyhának olyan helyiségnek kell lennie, amelyben jól érzi magát az ember, miközben büszke lehet a kialakítására.

A konyhai projekt mindig izgalmas időszak. Lehetőséget kínál arra, hogy a kezdetektől megteremtsük álmaink terét, és az ideális festékszíneket és a tökéletes konyhai fogantyúkat válasszuk meg egy új építés vagy egy felújítás során. Ennek ellenére időnként stresszes lehet meghozni ezeket a döntéseket.

A választék bősége miatt kihívást jelenthet eldönteni, hogyan tervezzük meg a konyhát és milyen termékeket válasszunk, különösen ami az ajtók és fiókok kiegészítőit illeti.

Mielőtt döntést hozunk lényeges, hogy áttekintsük a fontosabb szempontokat, amelyeket szem előtt kell tartani az új konyhai fogantyúk és bútorgombok kiválasztása során, inspirációt, javaslatokat és hasznos tervezési tippeket korábbi blog bejegyzéseinkben is találhatsz.

Akár teljes konyhafelújítást, akár gazdaságos felfrissítést tervezel, a konyhaszekrény fogantyúinak kiválasztása kétségtelenül a legfontosabb esztétikai döntések közé tartozik.

Függetlenül attól, hogy hagyományos vagy modern otthonod van, elengedhetetlen, hogy ne hagyd figyelmen kívül a konyhaszekrényt kiegészítő bútorgombokat és fogantyúkat. Gyakran ezek jelentik az új helyiség tökéletes végső simításait.

A megfelelő kiegészítő kiválasztásával az egyszerű és unalmas konyhát a csúcskategóriássá és stílusossá emelheted. Természetesen a konyhaszekrény fogantyúk elsődleges feladata, hogy a fiókokat és szekrényeket könnyen hozzáférhetővé tegye. Az új fogantyúk azonban egyszerű és gazdaságos módot kínálnak arra, hogy dizájn elemeket csempésszünk a térbe és egyéniséget adjunk a konyha kialakításához.

Nem tudod eldönteni, hogy új márvány munkalaphoz fa vagy fém fogantyúkkal párosíts? Aggódsz, hogy új kagyló formájú fogantyúid nem fognak harmonizálni a hagyományos dizájnnal? Aggaszt, hogy új shakerajtóid nem fognak megfelelni álmaid polírozott króm konyhai fogantyúinak?

Kövesd a blogunkat, hogy megtaláld a megoldást, szeerzz inspirációt, ha pedig elakadtál, kérd munkatársaink segítségét.

Képek: Pinterest