E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Lakásod nélkülözhetetlen kellékei: a fogasok és az akasztók

Balázs-Héjja Angéla
2021.11.30 08:50
Lakásod nélkülözhetetlen kellékei: a fogasok és az akasztók

A fogasok és különböző akasztók olyan bútorkellékek, melyek a te otthonodból sem hiányozhatnak. Rengeteg funkciót látnak el, ruhafogasként, kabátakasztóként vagy épp kalaptartóként is használhatod őket. Ezek a kellékek azért is fontosak, mert segítenek abban, hogy otthonunkban rend legyen. Holmijainkat praktikus és esztétikus módon tárolhatjuk és a legjobb, hogy nincs nagy helyigénye.

Az akasztók praktikus és kényelmes megoldást jelentenek otthonod rendbetételéhez. Az előszobától a konyháig, a hálószobától a fürdőszobáig biztosan szükséged lesz néhány akasztóra. 

Hagyományos és nem hagyományos fali akasztók

Ha kicsi a lakásod, érdemes olyan megoldásokat választani a tároláshoz, melyeknek nincs nagy helyigénye és rendezett hatást kelthetsz velük. A kabátok, köntösök, törölközők, konyharuhák tárolásához ideális lehet egy jó minőségű fali akasztó. Ezek nemcsak hasznos kiegészítők, de egyedi designnal is elérhetőek, úgyhogy még jól is mutatnak. 

Fogas a konyhában

A konyha az egyik leggyakrabban használt helyiség. Fontos, hogy minden kézre álljon, ebben pedig a legnagyobb segítséged a tökéletes akasztó vagy fogas lehet. Nagyon népszerűek az öntapadó felülettel ellátott darabok, mivel ily módon elkerüljük a lyukak fúrását és épp marad a csempe vagy a fal. A gyakran használják a fém horgokat, amelyek egy kis csillogást kölcsönöznek otthonunknak, és amelyeket kombinálhatunk a különböző dekorációkkal. Ideális választás a sütőkesztyűk vagy konyharuhák tárolásához. 

Rendezd a ruhákat is akasztók és fogasok segítségével

Az ilyen típusú kiegészítők másik legjobb felhasználási módja a gardróbban történhet. Segít rendben tartani a ruhásszekrény tartalmát, arról nem is beszélve, hogy átlátható és esztétikus lesz tőle. A rendelkezésre álló helytől függően választhatsz állófogast is, ami különleges hangulatot kölcsönöz a hálószobának, de alkalmazhatod az előszobában is.

Öltöztesd fel a falakat akasztókkal!

Egyedi és színes fogasokból ma már széles a választék. Találhatunk olyan darabokat is, amik hozzátesznek a szoba dizájnjához és dekorációs elemként is funkcionálnak. Legyünk kreatívak és formáljuk lakásunk hangulatához ezeket a kiegészítőket. Készíts saját, újrahasznosított fogasokat, melyhez kiváló kiegészítők lehetnek a FoganTyúk bútorgombjai és kiegészítő termékei is!