E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A legjobb ötletek pici konyhába II.

Balázs-Héjja Angéla
2022.04.15 19:11
A legjobb ötletek pici konyhába II.

A konyha minden lakás szíve, lelke. Ez elvitathatatlan. Éppen ezért nagyontos, hogyan alakítjuk ki, milyen színeket és kiegészítőket választunk. Ebben a helyiségben kell leginkább ötvözni a stílust, az esztétikumot és a funkcionalitást. Néhány ötlet pici konyhába.

Funkcionális és hatékony konyhasziget

 

Egy funkcionális konyhaszigetnek rendelkeznie kell a következőkkel;

 

  1. Tároló állvány vagy szekrények a sziget alatt
  2. Törölközőtartó
  3. Egy kis polc

Változtasd a nyitott polcokat, nyitott kamrává

A nyitott kamra minden kis konyhában nélkülözhetetlen, mert így a szakács könnyedén megtalálja a szükséges alapanyagokat. Ezenkívül láthatja a kamrában maradt összetevők mennyiségét, és feljegyezheti, hogy beszerezze a piacról, ami hiányzik.

 

A konyha fala mentén elhelyezett nyitott polcok nemcsak a fűszerek és a száraz alapanyagok rendszerezésében segítenek, hanem otthonos hangulatot is kölcsönöznek a konyhának.

Tedd hangulatosabbá

Egy kis konyha minél kisebb, annál hangulatosabb lehet. Ha lehetséges, vegyél egy puha szőnyeget, helyezd a konyha közepére Győződj meg arról, hogy a szőnyeg illeszkedik a konyhaszekrény és a konyha padlójának szín szerkezetéhez és nincs más dolgod, csak élvezd a meghittséget!

 

Bútorgombokkal és fogantyúkkal tehetsz a megfelelő összhatásért

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy változtass! Cseréld le más színű vagy formavilágú darabokra meglévő fogantyúidat és bútorgombjaidat. Meg fogsz lepődni micsoda változást érhetsz el vele!