E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Elegáns és modern fogantyúk

Balázs-Héjja Angéla
2022.08.12 09:06
Elegáns és modern fogantyúk

Az elegáns és modern fogantyúk még mindig a legnépszerűbb stílust képviselik. A henger vagy szögletes alakú fogantyúk a legkelendőbbek, és ennek jó oka van. A legtöbb szekrényen jól mutatnak, többféle kivitelben kaphatók, és rugalmas tervezési választást jelentenek.

 

A bútorgombok vagy a fogantyúk modernebbek?

Az összes bútorgomb használata divatos volt a régebbi kivitelezésű konyhákban, mielőtt sokféle kiegészítő közül lehetett volna választani. A fogantyúk használata modernebb megjelenést kölcsönöz, de a hagyományosabb stílusú konyhákban is látható.

A konyhaszekrényeknek bútorgombot vagy fogantyút válasszunk?

Az általános ökölszabály az, hogy a bútorgombok a legjobbak a szekrényajtókhoz, bár időnként megszeghetjük ezt az iránymutatást. Lehet, hogy egyetlen bútorgombbal jobban mutat egy kisebb fiók, érdemes tehát kísérletezni.

Mi a konyha trendje 2022-ben?

A fogantyú nélküli konyhaszekrény a 2021-es év egyik legnagyobb trendje volt a visszafogottabb, áramvonalasabb megjelenés érdekében. Minden az egyszerűségről és a szekrény részletekre való összpontosításról szól ebben az esetben. Azonban 2022-ben a vintage hangulat és a modern stílus kedvelőinek egyaránt érdemes újra a bútorgombok és a fogantyúk felé fordulni.

Keverjem a bútorgombokat és a fogantyúkat?

Ne féljünk a változatosságtól. Igen, keverhetjük a bútorgombokat és a fogantyúkat. A magasabban lévő szekrényekhez fgoantyút, az alacsonyabb stílusú szekrényekhez pedig a bútorgombokat javasoljuk. Az alsó fiókok, amelyek csúsztathatók, jellemzően húzófogantyúval vannak ellátva.