E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

5 lenyűgöző IKEA RAST hack, ami többet hoz ki ebből a bútordarabból, mint gondolnád

2021.09.15 12:01
5 lenyűgöző IKEA RAST hack, ami többet hoz ki ebből a bútordarabból, mint gondolnád

Ami a hackelhető IKEA termékeket illeti, borzasztóan nehéz ellenfelet találni a RAST komódnak. Ez az egyszerű bútordarab tele van lehetőséggel, köszönhetően a kezeletlen fa szerkezetnek (könnyen festhető!) és egyszerű formájának (végtelen számú formában variálhatjuk és tervezhető!). Készülj fel, hogy lenyűgöz ez az egyszerű, de nagyszerű háromfiókos komód. Az alábbiakban 5 kedvenc darabot válogattuk össze. Hogy mi mindent ki lehet hozni egy 10-en párezres komódból...Káprázatos!

 

1. Egy igazán csini darab!

Térj el a megszokottól! Bátor színválasztással és egy jó bútorgomb kiválasztásával igazán egyedi és megismételhetetlen dolgot alkothatsz. Első számú nagy kedvencünk ez a lazac színűre festett komód, egyedi kerámia gombokkal ellátva. A komód oldalára szerelt könyvtartó polcok és a fiók lapokra festett minta, csak még különlegesebbé teszi.

2. Szálljon be Apa is a buliba!

Ki mondja, hogy a bútorfelújítás a nők privilégiuma? Miért ne tehetnénk széppé (és rendezetté…) egy férfi barlangot is? A menő műhelyhez csak néhány RAST komód és KALAX polc kell, no meg egy csipet kreativitás, egy kis festék és a FoganTyúk! Lássuk be, erre egy férj sem mondhat nemet!

3. Örök klasszikus

Ez a fehér-arany színkombináció és az IKEA RAST komód formája egy igazi örök klasszikus! Soha nem megy ki a divatból, letisztult és elegáns. Nem utolsó sorban bármikor elkészítheted te magad is a FoganTyúk termékeinek segítségével!

4. Utazás a lakásod körül

Az utóbbi időben felbecsülhetetlenné vált az utazás élménye. Egyre inkább értékeljük azokat a pillanatokat, amikor útra kelhetünk és felfedezhetjük a világot. Miért mondanál le erről az otthonodban? Csempészd be a lakásba a nagy utazások emlékét, legyen minden hétköznapod maga a vakáció. Néhány bútorfogantyú, ecset, festék és tiéd a világ!

5. Bájosan egyszerű

Ehhez az átalakításhoz nincs szükség nagy beavatkozásra, mégis ez az egyik kedvencünk. A komód új lábakat kapott, minimalista festéssel. Ami viszont igazán különlegessé teszi, azok a kerámia gombok.

+1 a ráadás

Hosszú, század közepi modern komód. Legalábbis annak tűnik. Miközben ez ugyanaz az IKEA RAST komód, csak készítője 3db-ot használt fel ehhez a hack-hez. Zseniális!