E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

TOVÁBBI 5 MÓDSZER, HOGY ÉLETET LEHELJ EGY RÉGI SZEKRÉNYBE

Balázs-Héjja Angéla
2022.09.09 13:24
TOVÁBBI 5 MÓDSZER, HOGY ÉLETET LEHELJ EGY RÉGI SZEKRÉNYBE

Hoztunk további 5 tippet, amivel te is feldobhatod régi bútoraidat. Ne az új bútor vásárlása legyen a legelső gondolatod! Fesd le, tedd széppé, cserélj fogantyút, javítsd meg!

1. Nyitott koncepció: Távolítsd el az ajtókat teljesen: A részben nyitott polcok és szekrények azok számára készültek, akik szeretik az edényeket kirakni. A konyhák dekoratív megjelenést kölcsönözhetnek, ha nyitott polcos kivitelt használunk, a konyha és a falak fényesebbé tételéhez. Fontold meg a szekrények belsejének festését, hogy a kitett tárgyak gyönyörű hátteret kapjanak.

2. A szekrény alatti/fölötti világítás fényesebbé teszi a konyhát: a régi szekrények frissítése a funkcionalitás javítását is jelentheti. Fontold meg, hogy új életet lehelj szekrényeidbe a szekrény feletti és alsó világítással. A világítás hangulatot ad a szekrénynek.

3. Adj hozzá kiegészítőket a meglévő szekrényekhez: a még mindig jól kinéző szekrények esetében fontold meg olyan dolgok hozzáadását, mint a tányértartók, bortárolók és polcok, amelyek frissítik jelenlegi megjelenését. Ötletekért látogass el a FoganTyúk blog oldalára, vagy keressen inspirációt és ötleteket az interneten.

4. Adj hozzá új burkolatot: miután a szekrényt esztétikailag javítottad, válassz olyan készülékeket, amelyekhez hozzá illő burkolat tartozik. A hűtőszekrények és mosogatógépek testreszabhatóak burkolattal, az integrált megjelenés érdekében.

5. Bővítsd ki a szekrényeket: ha nincs elegendő tárolóhely, a szomszédos helyiségekben (pl. étkező) új szekrények kialakítása megoldhatja a problémát. Fontold meg, hogy beszélj egy asztalossal, hogy felmérje a helyet és a költségvetést. Egyesek számára 3-4 új szekrény felszerelésének költsége sokkal kevesebb, mint az összes régi szekrény cseréje. Minden családnak megvannak a sajátos igényei, és a konyhai szekrények feldobhatják vagy megbonthatják a teret.

A családi otthon minősége és a bútorok hosszú élettartama iránti elkötelezettség fontos számunkra. A régi szekrények és a pénzmegtakarítás nem lehet olyan dilemma, amellyel nem tudsz megbirkózni. Kövesd ezeket a lépéseket, és nézd meg, hogyan alakíthatod „új” szekrényeid. Hajrá…a szekrényeid várnak rád!