E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A KONYHAI FOGANTYÚ TRENDEK 2023-BAN

2023.01.13 09:03
A KONYHAI FOGANTYÚ TRENDEK 2023-BAN

Az új konyhaszekrény fogantyúinak kiválasztása kihívást jelenthet, még inkább, ha a piacon a stílusok, a felületek és a színek széles választéka található.

Bútorgombok, fiókhúzók, hosszú fogantyúk, modern dizájnok, hagyományos dizájnok és még sok minden más között keresgélhetsz, kezdve az inspirációval a konyhaszekrény fogantyú-ötleteinek megtalálásával.

A konyhaszekrény fogantyúinak legújabb trendjeit tekintve remek kiindulópont lehet az inspiráció keresése. Azonban, ahogy a trendek jönnek és mennek, nagyon fontos szem előtt tartani, hogy olyan stílust válasszunk, amely kiegészíti a konyha kialakítását, amelyet élvezhetünk mindennap, és ami a legfontosabb, hogy évekig kitart.

Itt egy rövid útmutatót adunk a konyhaszekrény fogantyúk legújabb trendjeihez, amelyek minden bizonnyal stílusos korszerűsítést tesznek lehetővé konyhádban.

MATT FEKETE FOGANTYÚK

Bár a konyhai kiegészítők sötétebb felülete nem új, feltörekvő trend, a matt fekete konyhai szekrények gazdag sötétségének beépítése az otthonba igen.

A matt fekete népszerű trend minden vasalat tekintetében, az ajtókilincsektől a világítótestekig és háztartási gépekig.

Elegáns, kortárs dizájnja népszerűnek bizonyul a lakástulajdonosok és a tervezők körében, mivel fantasztikus kontrasztot kölcsönöz a ma oly gyakran látott éles, semleges belső tereknek.

A határozott, merész felületű matt fekete szekrény fogantyúk a fekete, szürke és fehér szűk színpalettájából merítenek, hogy erőteljesen feltűnő hatást keltsenek a konyha kialakításában.

A természetes anyagokkal és hangulattal rendelkező, semleges konyhai dizájnokhoz különösen illő matt fekete szekrény fogantyú olyan luxus, mely időtlen, modern stílust biztosít minden konyhának. Szereld be a konyhádba az elegáns matt fekete fogantyúkat és bútorgombokat

Képek: Pinterest