E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ SZEKRÉNYFOGANTÚK

2023.01.27 09:03
KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ SZEKRÉNYFOGANTÚK

Számos termék található a piacon a konyhaszekrényekhez való kiegészítőkből, a szekrényajtó- és fiókhúzó fogantyúktól a bútorgombokig.

 

A választás ijesztő lehet, a lehetőségek pedig végtelenek. Ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb fogantyútípusokat a konyhai szekrényajtókhez és fiókokhoz, hogy ihletet gyűjthess általunk. 

BÚTORGOMBOK

A modern és hagyományos ingatlanokban egyaránt népszerű választás, a bútorgombok olyan kis lehetőségek, amelyek jelentősen befolyásolják a konyha általános kialakítását.

A klasszikus konyhákhoz talán jobban illeszkedő bútorgombok rendkívül sokoldalú szekrényelemek, amelyek bármely konyhát feldobhatnak.

 

A klasszikus, fényes fémes kerek gomboktól a sima, natúr fa bútorgombokig ideális választást kínálnak azok számára, akik szeretnének kísérletezni stílusukkal.

A piacon található rengeteg féle stílus elem miatt nehéz lehet eldönteni, hogy melyik bútorgomb típus állna jól a te konyhádnak.

 

Klasszikus, vidéki stílusú konyhákban a rusztikus, fából készült bútorgombok, mint például a natúr WOOD bútorgomb, lenyűgöző, összetartó dizájnt kölcsönöznek.

 

Alternatív megoldásként válassz kerámia, festett mintájú bútorgombokat, mint például a kékes árnyalatú Onion kerámia bútorgomb, hogy textúrát adj konyhaszekrényeidnek.

A kortárs, modern konyha kialakításokhoz a csillogó fémstílusok arany vagy ezüst színben nagyszerűen kiegészítik a modern konyhai berendezéseket és szerelvényeket. 

 

VINTAGE FOGANTYÚK

A tökéletes konyhaszekrény fogantyú a hagyományos konyha kialakításához; a csésze, vagy kagyló alakú vintage fogantyú. Használd ezt az igazi kényelem és a könnyű használat érdekében.

A különleges formájú csésze alakú fogantyúk lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy szilárd fogást kapjon a szekrényen vagy a fiókon, mielőtt kinyitná vagy becsukná azt.

 

Klasszikus, Shaker stílusú szekrényekkel párosítva a vintage fogantyúk időtlen, elegáns megjelenést kölcsönöznek konyhádnak.

A csésze alakú szekrény fogantyúink fémes anyagokból készülnek, többféle árnyalatban. Különösen népszerű, a fekete szín, valamint a bronz színű fogantyúink a legkelendőbbek. Feltűnő kontrasztot adhatnak a konyhai szekrényekhez a szemet gyönyörködtető megjelenés érdekében.

 

A csésze alakú szekrény fogantyúk hagyományos kialakítása eklektikus hangulatot kölcsönöz az ipari ihletésű konyháknak. A rusztikus, antik arany vagy fényes ezüst héjú fogantyúk választása kiemelkedő, szemet gyönyörködtető felületet eredményez.

 

RÚD FOGANTYÚK

A konyhákban világszerte talán a legelterjedtebb fogantyú típus a bárszekrényekre jellemző fajta. Klasszikus konyhákhoz és minimalista, modern konyhai kialakításokhoz egyaránt tökéletes, a rúd alakú fogantyúk áramvonalas eleganciája páratlan stílust eredményez.

A különböző elegáns, sima és kifinomult fogantyúknak köszönhetően a konyhai fogantyúk bármilyen térben rendkívüliek lehetnek. Válassz egy sima ezüst felületet, hogy fokozd a modern konyha hatását, vagy válassz finom arany bevonatot a klasszikus konyha kialakításához.

 

AMERICANO FOGANYTÚKKAL TEDD KÜLÖNLEGESSÉ

Az ívelt, vékony, ugyanakkor masszív szekrény fogantyúk elegánsak, lekerekített formájukkal lágyabb felületet kölcsönöznek a térnek. Feldobják a konyha dizájnját azáltal, hogy ideális megoldást kínálnak a modern és hagyományos konyhákhoz.

Javasoljuk, hogy válassz fekete, fémes árnyalatot a trendi megjelenés érdekében. A kortárs konyhabútorokkal párosítva a fém fogantyúk kifejezetten modern esztétikát biztosítanak.

 

NE FÉLJ A STÍLUSOK KEVERÉSÉTŐL

Sok tervező és lakástulajdonos teszi le a voksát a konyhaszekrény-kiegészítők egyik stílusa mellett, amelyet az egész területén használni fog. Mindazonáltal egyre népszerűbb a bútorgombok és a szekrény fogantyúk keverésének feltörekvő trendje.

Gyakran láthatjuk a vegyesen használt fogantyúkat, amelyek egymással összefüggően párosulnak ugyanazzal a felülettel, például ezüst és fekete színű fogantyúk. Kísérletezhetsz azonban a fémek és felületek keverésével is, hogy egyedi stílust hozz létre, amely valóban a tiéd.

Ez a trend követi a szekrény fogantyúk használatának általános témáját, mint például a konyhai fiókoknál a rúd húzó vagy az íves fogantyú, valamint a bútorgombok használata az alsó szekrényeken.