E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Vásárlói útmutató a konyhai fogantyúkhoz

Balázs-Héjja Angéla
2022.11.11 09:06
Vásárlói útmutató a konyhai fogantyúkhoz

Akár új konyhát tervezel, akár egy meglévőt újítasz fel, a választott konyhaszekrény ajtó fogantyúi nagy hatással lehetnek a szoba stílusára.

Sok lehetőség közül választhatsz, nagyon nehéz lehet kiválasztani a konyhádhoz legjobban illő stílust. A folyamat megkönnyítése érdekében elkészítettünk egy egyszerű útmutatót négy típusú konyhai fogantyúról, amely segít kiválasztani a legjobbat a konyhaszekrényekhez és fiókokhoz.

Húzó fogantyúk

A kihúzható fogantyúk minden típusú konyhában népszerű választás, a kényelmes markolatnak és a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően. A két rögzítési ponttal kialakított fogantyúk vízszintesen vagy függőlegesen felszerelhetők a konyhai szekrényekhez és fiókokhoz.

A modern konyhákban a T-rúd alakú fogantyúk népszerűek a szögletes, letisztult stílusuk miatt. Alternatív megoldásként válassz ívelt és karcsú kialakítású masni fogantyúkat a hagyományos és modern konyhákhoz.

 

A konyhai fogantyúk sokféle hosszúságban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző furattávolságoknak. Ha utólag szereled fel a fogantyúkat egy meglévő konyhába, győződj meg arról, hogy mekkora a meglévő rögzítő lyukak közti távolság, és válassz egy hasonló méretű fogantyút, hogy elrejtsd a nyomokat. A fogantyúk furattávjának megválasztásáról többet tuhatsz meg itt.

A FoganTyúk ELEGANT konyhai fogantyúk kollekciója egyedi és innovatív kialakításokat kínál a konyhák széles választékához. A termékcsalád rendkívül jó minőségű termékeket kínál lenyűgöző, igényes felülettel.

 

Bútorgombok

A bútorgombok tökéletes befejező elemei annak, hogy karaktert és bájt vigyenek a minimalista stílusú konyhákba. Ideálisak a konyhai szekrényekhez és fiókokhoz, a szekrénygombok egyetlen rögzítési ponttal vannak kialakítva, hogy lehetővé tegyék a gyors és egyszerű felszerelést. Ha testre szabott megjelenést szeretnél konyhádban, használd a fogantyúkkal vagy vintage fogantyúkkal ellátott bútorgombok kombinációját.

A FoganTyúk számos formában, méretben és stílusban kínál bútorgombokat, amelyek megfelelnek a modern és hagyományos otthonoknak. 

 

Vintage fogantyúk

A konyhai vintage fogantyú egyre népszerűbb alternatívája a húzó fogantyúknak, hogy időtlen és elegáns hangulatot kölcsönözzenek a konyhai szekrényeknek. A hagyományos és a modern konyhákba egyaránt ideális vintage fogantyúk jól néznek ki shaker stílusú szekrényekkel és fiókokkal párosítva.

A vintage fogantyúk rendkívül könnyen kezelhetők és tisztíthatók – fejjel lefelé fordított felszereléssel tervezték, amelyet a fogantyú aljáról kell megfogni.

A FoganTyúk vintage fogantyúit kerek és szögletes stílusban tervezték, hogy megfeleljenek a különféle dekorációs sémáknak. Nézz körül vintage fogantyú kínálatunkban.

 

Rúd fogantyúk

Légy merész a konyhádban és válaszd a rúdfogantyúkat. A húzó fogantyúkhoz képest jellemzően nagyobb furattávval tervezett rúdfogantyúkat gyakran nagy méretük és könnyű fogásuk miatt választják.

ELEGANT termékcsaládba tartozó fogantyúink között megtalálhatod ezeket a nagyobb méreteket is. Amennyiben mást szeretnél, mint amit raktárkészletünk éppen tartalmaz, vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk beszerezni azt számodra. a természetes megjelenés és érzés érdekében.