E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A tökéletes fürdőszobai hangulat fogantyúk segítségével

Balázs-Héjja Angéla
2022.08.05 11:36
A tökéletes fürdőszobai hangulat fogantyúk segítségével

Hogyan érjük el a tökéletes megjelenést a vizes helyiségekben? Annak ellenére, hogy a fürdőszobák kicsik, rengeteg szerelvény és berendezési tárgy található bennük, a csapteleptől kezdve, a fürdőkádon és a, zuhanyzón át, a csaptelepig és a fogantyúkig. Az összkép és  a megjelenés, sokban függ az olyan apróságoktól, mint hogy milyen bútorfogantyút választunk a fürdő helyiségekbe.

Kiváló minőségű, dizájn termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy egy kivételes fürdőszobai megjelenést érj el. A fürdőszobai fogantyúk kiválasztásánál, akár felújításról, akár új építésről legyen szó, nem kezdhetünk el elég korán gondolkodni. A fürdőszobai kiegészítőket ne csak a kreativitás, hanem a funkcionalitás szem előtt tartásával válasszuk ki. Vegyük figyelembe a praktikus szempontokat: mennyi hely áll rendelkezésünkre? Praktikusabb a fogantyú vagy esetleg a bútorgomb funkcionálna jobban? A kiegészítők megválasztásánál gondoljunk a környezeti tényezőkre is. Ezekben a helységekben ugyanis jóval több pára és nedvesség érheti a fogantyúkat. Válasszunk olyan kialakítást és alapanyagot, mely biztosítja a hosszú élettartamot számára.

Teremtsd meg fürdőszobádban is a praktikusság modern hangulatát. Fürdőszobádnak funkcionális és praktikus alkatrészekkel és bútorokkal kell rendelkeznie, amelyek kiegészítik az összképet.