E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

ARANY SZÍNŰ FOGANTYÚ A FÜRDŐSZOBÁBAN

Balázs-Héjja Angéla
2022.12.23 09:13
ARANY SZÍNŰ FOGANTYÚ A FÜRDŐSZOBÁBAN

Egyesek számára az "arany" ötlete a belsőépítészetben ragacsos, rikító, túlzott megjelenést varázsolhat. Azonban ez valójában egy puha, hívogató és visszafogott szín is lehet. Ha a arany színű szekrény fogantyúkról van szó, úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legszebb megoldás lehet.

EGY KICSIT AZ ARANY FELÜLETRŐL

Egyensúlyt teremt a mutatós sárgás arany és a tompa sárgaréz színek között, ha szálcsiszolt arany szekrény fogantyút választunk. A szín nem sértő, hanem lágy és hívogató, mégis elbűvölő és fényes. A szálcsiszolt arany szekrény fogantyúk könnyűek és fényvisszaverőek, ugyanakkor melegek és semlegesek, így sokféle színhez, textúrához és stílushoz passzolnak.

Szeretjük ezt a kivitelt a világos, semleges szekrényszínekkel párosítva. A csiszolt arany harmonikus megjelenést kölcsönöz, ha éles fehér, törtfehér, alabástrom és más világos szekrény színekkel párosul.

A szálcsiszolt arany fogantyúk és bútorgombok semleges tónusa, olyan kecses színekkel is jól mutat, mint a levendula, a búzavirágkék, a mentazöld vagy a rózsa. A csiszolt arany fogantyúk és bútorgombok tompa felhangja kiegészíti ezeket a szép tónusokat.

A mélyen gazdag, sötét színek szintén tökéletesek a csiszolt aranyhoz. Az arany homokos, tompa tónusa miatt a kontraszt nem olyan megrázó, mint a sárgaarany vagy a sárgaréz esetében. Gondolj azokra a mélyen gazdag színekre, mint a sötétkék, a szilva, a bíbor, az ibolya vagy a bordó, mint tökéletes háttér a csiszolt arany kiegészítőkhöz. A csiszolt arany fogantyúk sötét és világos színekkel való párosítása ugyanabban a helyiségben nagyon érdekes, mégis harmonikus egyensúlyt teremt.