E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A kagyló alakú fogantyúk reneszánsza

Balázs-Héjja Angéla
2022.07.29 09:03
A kagyló alakú fogantyúk reneszánsza

A kagyló alakú, vagy félkör formájú fogantyúk nagyon divatosak, és ez azért van, mert bármilyen konyhát átalakíthatunk segítségükkel. Ráadásul nagyon sokoldalúak! Mivel ezek a fogantyúk többféle kivitelben kaphatók, minden konyhai stílushoz illeszkednek.

HAGYOMÁNYOS

Napjainkban a hagyományos stílus, a klasszikus és a modern elemek keveréke, amelyek egy gyönyörű megjelenést alkotnak.

A fekete és arany vintage fogantyúk gyönyörűen mutatnak a friss és üde fehér szekrényekkel, és egy kis modernizmust adnak. Ki mondta, hogy nem lehet keverni a stílusokat, igaz? Az antik ezüst, az antik bronz, a szatén nikkel, a szatén fekete, a polírozott nikkel, a polírozott bronz és a polírozott króm felületekkel minden bizonnyal megtalálhatod a stílusodnak és otthonodnak megfelelő felületet.

ART DECO

Milyen szórakoztatóak ezek a fogantyúk! Az art deco egy olyan stílus, amely ismertté vált a design világában, és minden megfelelő okból maradandó benyomást tett. Ezek a kagyló formájú fogantyúk egyedi, mégis időtlen darabok. Geometriai vonalaikkal vonzerőt adnak és meghatározó darabok lesznek otthonodban. Adj hozzá egy ilyen fogantyút egy egyszerűbb konyhához, és automatikusan a tér jellemzőivé válnak, változatossá és kifinomultabbá teszik, ami nem marad észrevétlen.

MODERN / KORTÁRS

Általában a kagyló formájú fogantyúk stílusa inkább vintgae hangulatú, azonban ezek a fogantyúk letisztult vonalaikkal és elegáns, egyszerű megjelenésükkel tökéletesen kiemelik a modern/kortárs megjelenést. Ezeknek a fogantyúknak az egyedisége egyéniséget és stílust kölcsönöz minden térnek, ahová kerülnek. A megfelelő kiegészítők kiválasztásával teljesen átalakíthatod a teret. A modern konyhák célja, hogy egyszerűbbek és minimalisztikusabbak legyenek, a bútorfogantyúk és a dekoráció pedig a legfontosabb elem ehhez. A kagyló forma klasszikus érzést sugároz, figyelemre méltó fényes jellemzőivel és elegáns kialakításával.BÚTORGOMBOK

Az új trend a bútorgombok használata a magasabb szekrényeknél és a kagyló formájó fogantyúk használata az alacsonyabb szekrényeknél. Szeretjük ezt a stílust, mivel stílusossá teszi a konyhát és karaktert ad neki. Javasoljuk, hogy keverd a bútorgombokat és a félkör alakú fogantyúkat úgy, hogy a felület és az anyag azonos legyen. A FoganTyúk Webáruház egy lépéssel megkönnyíti számodra a megfelelő darabok kiválasztását, hiszen nálunk megtalálhatod mindazokat a bútorgombokat és fogantyúkat, melyek ennek a stílusnak a kialakításához szükségesek.. A bútorgombok és fogantyúk klasszikus elhelyezése felfrissíti a szemet, és biztosan kellemes, egyedi hangulatot kölcsönöz konyhádnak.

A kagyló formájú fogantyú hagyományos módja annak, hogy feldobd konyhádat. Különböző stílusokkal és kivitelekkel rendelkezünk, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek és kialakításoknak.