E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

A legnépszerűbb bútorgombok és fogantyúk 2023-ban is!

Balázs-Héjja Angéla
2023.03.03 09:03
A legnépszerűbb bútorgombok és fogantyúk 2023-ban is!

Amikor kiválasztottad a szekrényajtó stílusát, és eldöntötted a kivitelt és a színeket, akkor talán azt hiszed, hogy most hátradőlhetsz, pihenhetsz és… de várj csak! Még ne tedd fel a lábad. Még mindig meg kell hozni néhány nagyon fontos döntést a szekrény kiegészítőivel kapcsolatban – a bútorgombokkal és a fogantyúkkal kapcsolatban, amelyek az utolsó simítást jelentik a konyhai átalakítási projekteken.

Néhány különleges kiegészítővel, meglévő, elavult szekrényeidet és a fiókokat pillanatok alatt tervezői bútorhoz méltó darabokká varázsolhatod.

Bár vannak olyan konyhák, amelyeket nélkülük terveztek, a legtöbb lakástulajdonos szereti a modern fogantyúkat kiválasztani projektje személyre szabott elemeként. A bútorgombok és fogantyúk nemcsak jelentősen csökkentik a szekrény elhasználódását és az ujjakon, illetve a kézfejen lévő szennyeződések elkenődését. Ha minden nap puszta kézzel érinted meg a szekrényajtó felületét, az hamarabb elhasználódik, de egy szép fogantyú fontos stíluselemnek is számít.

 

Mi a legnépszerűbb fogantyú stílus?

Ezzel kapcsolatban itt található a legnépszerűbb bútorgombjaink és fogantyúink listája!

Ezüstös ragyogás rúd fogantyúkkal

 

Miközben az arany színű fogantyúk népszerűségének növekedését tapasztaltuk, és ezt tekinthetjük egy új, népszerű trendnek is, a fémek keverése terén az ipari stílusú konyhákban, a jól bevált rozsdamentes acél, szatén nikkel  árnyalatok mit sem veszítettek népszerűségükből. A bronz árnyalatú bútorgombok és csésze alakú fogantyúk továbbra is vezetik a népszerűségi listát. A tervezés során, mindig vedd figyelembe otthonod személyes stílusát és saját ízlésed. Hiszen sok időt fogsz tölteni a konyhában, otthonod szívében. Konyha Magic szekrény burkolat


Fotók: Pinterest