E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Egyedi karácsonyi hangulat az otthonodban

Balázs-Héjja Angéla
2021.12.15 15:25
Egyedi karácsonyi hangulat az otthonodban

Már javában zajlik az adventi időszak és ilyenkor szívesen öltöztetjük fel lakásunkat is ünnepi díszbe. Ahhoz, hogy igazán rá tudjunk hangolódni az ünnepekre, ezek a tárgyak is segítenek. Kicsit lelassulunk és felkészítjük a lelkünket is az ünneplésre. Attól függően, hogy ki mennyi időt és energiát szán a dekorálásra, más és más hatást érhetünk el az otthonunkban.

Mi a FoganTyúknál azt valljuk, hogy a kevesebb néha több és az igazán jó karácsonyi hangulat a dekorációnk minőségén, és nem a mennyiség én múlik.

Néhány tipikus motívum használatával úgy, mint az adventi koszorú, a csengettyűk, illetve a karácsonyfa, már elérhetjük azt a hatást, amire az ünnepek közeledtével vágyni szoktunk. Akár az ablakok kilincsére vagy a szekrény fogantyúkra is tehetsz néhány díszt. Ha pedig egy picit messzebb mennél: miért ne használnád a fogantyúkat és a bútorgombokat is dekorálása?

 

Vintidzs bútorgombjaink és fogantyúink segítségével igazán különleges hangulatot varázsolhatsz. Nem kell, hogy ez a hangulat csak az ünnepek erejéig tartson, hanem akár egész évben is élvezheted ezt a különleges atmoszférát.

 

Készíts egyedi dekorációkat, kis akasztókat a télapónak kikészített zoknikhoz vagy csak varázsold más hangulatúvá bútoraidat, mint amilyenek eddig voltak. A szükséges eszközöket megtalálhatod webáruházunkban, készleten lévő termékeinket pedig, akár 24 órán belül elküldjük neked.