E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

Blog

Milyen stílusú bútorgombok és fogantyúk illenek az otthonodba?

Balázs-Héjja Angéla
2022.08.19 09:03
Milyen stílusú bútorgombok és fogantyúk illenek az otthonodba?

A vintage vagy antik bútorgombok és fogantyúk keverése teljessé teszi az összképet. Egy modern parasztház kialakításának egyedi hangulata van, a vidéki élet ihletett stílusának modern, friss felfogása. A modern parasztház stílus melegségéről és a rusztikus természetes textúrák és elemek, például a fa, üveg vagy fém egyszerű jellemzőiről ismert.

Keverd össze az újat a régivel

A letisztult, kortárs vonalak hangsúlyai, a “Farmhouse” stílusú dizájn a már kedvelt és új darabokat keveri össze, hogy varázslatos hangulatot teremtsen.

Minden “parasztház” stílusú otthonban kötelező a fa használata, legyen az fal, szekrény, asztallap vagy mennyezeti gerenda. A kopott faanyagok textúrája az elhasználódottság benyomását kelti, így a helyiségben megélt és szeretett érzést kelt. Ezenkívül a vintage ihletésű bútorok használatát is figyelembe kell venni, mivel ezek otthonos és stílusos megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak.

Színek és textúrák

A hagyományos stílus egyszerűen egy nyugodt, természetes megjelenés, sokkal áramvonalasabb kialakítással, amely eltér a modern vidéki stílustól, mivel tisztább szín- és textúrájú palettával rendelkezik.

A modern vidéki stílus a különböző stílusok egyedi keveréke; ez olyan stílusokat egyesít, mint a Vintage, a Hamptons, az Industrial vagy a skandináv. A Modern Country a mai napig népszerű dizájnnak számít és egyre népszerűbb, mivel ez a stílus könnyen felismerhető. A minimalista dizájnnal a modern vidéki stílus idilli jellegzetességgel bír, amely lehetővé teszi a stílusok felcserélhetőségét.

A bútorgombok és a fogantyúk természetesen tökéletesen kiegészítik a vidéki stílusú belsőépítészetet, mivel hozzájárul a stílus általános megjelenéséhez. A modern vidéki stílusú hangulat személyre szabható új és régi darabok hozzáadásával, otthonos, mégis céltudatos benyomást keltve.