E-mail elérhetőségünk: info@kotkodacs.hu

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36703987017

KERÁMIA

Kerámia bútorgombok

Te is szívesen hódolsz a lakberendezés művészetének? Nem aktuális most számodra egy komplett lakásfelújítás? Akkor sem kell lemondanod az élvezetről. Dobd fel otthonodat kiváló minőségű kerámia bútorgombjaink segítségével. Varázsold újjá régi bútoraidat, adj nekik új hangulatot és újítsd meg otthonodat különösebb beavatkozás nélkül. Amire szükséged lesz: egy jó csavarhúzó és néhány perc, valamint egy kis kreativitás. Amint a bútorgombok a helyükre kerülnek, meglátod pillanatok alatt megváltozik az egész lakás atmoszférája. 

Legyél te is FoganTyúk!


46termék
 

Termékeink között megtalálható számos kerámia bútorgomb típus. Ezek jellemzően egyedi darabok, többségük kézzel készült. Amennyiben több darabra van szükséged, mint az aktuálisan elérhető mennyiség, kérünk jelezd ügyfélszolgálatunk felé és partnereinktől megrendeljük a szükséges mennyiséget. Esetleg olyat keresel amit nem látsz a webáruházban? Keress bennünket és mi felkutatjuk számodra a vágyott bútorgombot!

 

Kerámia bútorgombjainkat gondos csomagolást követően szállítjuk. Ezzel garantálva, hogy a kiválasztott szépségek sértetlenül, teljes pompájukban érkezzenek meg otthonodba, hogy eztán díszeivé válhassanak. A készleten lévő bútorgombokat a fizetést követő 24 órán belül kiszállítjuk az általad megadott címre.

 

Hogyan rendelhetem meg a termékeket?

Amennyiben kérdésed van a bútorgombokal kapcsolatban, vagy nem találtál meg valamilyen információt a termék adatlapján, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy az info@kotkodacs.hu e-mail címen.

 

Rendelésedet a nap 24 órájában leadhatod webáruházunkban. Megrendelésedet minden esetben visszaigazoljuk, amint ellenőriztük raktárkészletünket. Amennyiben számodra egyszerűbb, megrendelésedet telefonon is fogadjuk hétköznapokon, munkaidőben 9-16 óra között.

 

Dobd fel megunt bútoraidat egy különleges kerámia bútorgombbal és válogass bátran a FoganTyúk termékei között.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
990 Ft - 2 290 Ft
Szín